چین؛ روسیه آزاد شد!
هموطن سلام , سه شنبه 8 شهريور 1384 - ساعت 17:08

روس ها بالاخره پس از چندین سال کشمکش، بحث و درگیری بالاخره گفتند که شهروندان چینی می توانند بدون گرفتن رواديد از روسيه ديدن كنند.

 

این طور که مقامات این دو کشور با هم قول و قرار گذاشته اند، از 23 آگوست توريست‌هاي چيني قادر خواهند بود بدون گرفتن ویزا به روسیه بروند و از آنجا لذت ببرند.
توريست‌هاي روسي از اواسط دهه 90 ميلادي بدون گرفتن ويزا به چين سفر مي‌كردند، اما اين قانون براي شهروندان چين در روسيه انجام نمي‌شد.
به همین خاطر چند وقت پیش درگیری های فراوانی بین این دو کشور ایجاد شده و مقامات مجبور شدند با با یکدیگر به بحث و گفتگو بنشینند.
در سال 2004 ميلادي، 7/1 ميليون نفر از روسي از چين ديدن كردند و در مقابل 800 هزار چيني به روسيه رفتند كه از اين ميان تنها 200 هزار نفر با هدف گردشگري وارد روسيه شده بودند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news42119.html