افتتاح 32 پروژه جديد عمراني و ترافيكي شهرداري تهران
فارس , پنجشنبه 10 شهريور 1384 - ساعت 14:59

همزمان با هفته دولت 32 پروژه عمراني و ترافيكي با حضور مسئولان شهري صبح دیروز در منطقه 22 شهرداري تهران افتتاح شد.

 

همزمان با هفته دولت 32 پروژه عمراني و ترافيكي با حضور مسئولان شهري صبح دیروز در منطقه 22 شهرداري تهران افتتاح شد.
علي محمد شاعري با تاكيد بر تلاش شهرداري براي به انجام رساندن طرح‌هاي مهم و حياتي منطقه 22 افزود: پروژه‌هاي اين مرحله در زمينه‌هاي مختف عمراني و ترافيكي با هزينه‌اي بالغ بر 20 ميليارد ريال انجام شده است.
شاعري در خصوص راه‌اندازي نخستين طرح شهرداري الكترونيك در شهرداري منطقه 22 در سطح شهرداري هاي مناطق گفت: با اجراي اين طرح مراجعه كنندگان در مرحله اول امكان دسترسي و مشاهده پرونده شهرسازي خود را از طريق وب كيوسك و دستگاه سايد اسكرين نصب شده در ساختمان شماره يك خواهند داشت.
وي همچنين با اشاره به مزاياي پروژه الكترونيك گفت: از مزاياي اين طرح حذف آمد و شد اضافي مردم، پيشگيري از خطا در درج اطلاعات در فيش‌هاي پرداختي، افزايش سرعت عمل و حذف مراحل اضافي، دسترسي آسان به اطلاعات به همراه افزايش دقت، نصب سيستم پرداخت عوارض موتور سيكلت در سيستم جديد، اخذ گزارشات بسيار كاملتر باكارايي بيشتر در سيستم جديد و قابليت دسترسي از طريق اينترنت است.
وي ادامه داد: يك دستگاه تابلوي الكترونيكي نمايشگر ميزان آلودگي هوا نيز همزمان با چند نقطه ديگر تهران در ضلع جنوب غربي ميدان المپيك نصب شده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news42329.html