به گزارش اداره اطلاعرساني و روابط عمومي سازمان كارگزاران بورس فلزات تهران، آمار كل معاملات بورس در هفته مورد بررسي نسبت به هفته قبل از آن، از لحاظ حجم ٩٦ درصد و از نظر ارزش ٥٢ درصد افزايش را نشان مي دهد.
در هفته مورد بررسي ٨٦ هزار و ٦٨٠ تن انواع محصولات فولادي به ارزش ٣١٥ ميليارد و ٨٧٣ ميليون و ٨٠٠ هزار ريال معامله شد كه به لحاظ وزن و ارزش به ترتيب ٤٥/٩٨ و ٠٥/٨٧ درصد از كل بازار را به خود اختصاص داده است.
در گروه محصولات مسي نيز يك هزار و ٢٤٠ تن انواع مس به ارزش ٤٤ ميليارد و ٨١٦ ميليون و ٨٠٠ هزار ريال معامله شد كه از نظر وزن و ارزش به ترتيب ٤١/١ و ٣٥/١٢ درصد از كل بازار را به خود اختصاص داده است.
در گروه محصولات آلومينيومي نيز ١٢٠ تن انواع محصولات آلومينيومي به ارزش دو ميليارد و ١٧٣ ميليون ريال معامله شد كه از نظر وزن و ارزش به ترتيب ١٤/٠ و ٠٦ درصد از كل بازار را به خود اختصاص داد.
در هفته مورد بررسي در گروه محصولات روي هيچ گونه عرضهاي صورت نگرفت.
از كل معاملات صورت گرفته در بورس طي هفته گذشته ٧٨ هزار و ٤٧٠ تن به ارزش ٢٨٥ ميليارد و ٨٣٩ ميليون و ٨٠ هزار ريال به صورت سلف و ١١ هزار و ٣٠٠ تن به ارزش ٧٧ ميليارد و ٢٤ ميليون و ٥٢٠ هزار ريال به صورت نقدي داد و ستد شد.
تالار اين بورس در هفته مورد بررسي شاهد جمعا ١٠١ هزا رو ٦٢٠ تن عرضه و در مقابل ٢٤٧ هزار و ٦٠٠ تن تقاضا براي محصولات فوقالذكر بود.
|