سنگال زیر کشور همسایه را سوراخ می کند
هموطن آنلاین , شنبه 2 مهر 1384 - ساعت 13:02

رئیس جمهور سنگال پیشنهاد کرده که با حفر تونلی زیر کشور گامبیا، شمال و جنوب کشور خود را به هم متصل کند.

 

هموطن آنلاین_رئیس جمهور سنگال پیشنهاد کرده که با حفر تونلی زیر کشور گامبیا، شمال و جنوب کشور خود را به هم متصل کند و به این وسیله به پیشرفت برسد.
گامبیا که که یک کشور باریک و دراز است و اطراف آن را سنگال فرا گرفته است، بهترین مکان برای برقراری ارتباط بین شمال و جنوب سنگال محسوب می شود و به همین خاطر شاهراه ارتباطی نام گرفته است.
این کار عجیب و غریب و سوراخ کردن زیر یک کشور اگر چه می تواند مزایای زیادی را برای سنگال به دنبال داشته باشد، اما از وقتی که این دو کشور با یکدیگر جنگ کردند روابطشان خیلی بد شده و گامبایی ها دیگر اجازه نمی دهند که این تونل حفر شود.
روز گذشته چند سرباز سنگالی اطراف گامبا را محاصره کردند تا آنها را بترسانند و به این وسیله موجبات حفر تونل خود را فراهم کنند، اما به هر حال این کار هم هنوز مفید واقع نشده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news44629.html