گلی شیفته فراهانی در گیس بریده
هموطن , شنبه 3 دي 1384 - ساعت 17:11

فیلمبرداری «گیس بریده» در حالی ادامه دارد که قاعدتا به جشنواره امسال نخواهد رسید و در سال آینده یا شاهد اکران آزاد آن خواهیم بود.

 

از آخرین ساخته جمشید حیدری حدود یک دهه می‌گذرد. او «حماسه قهرمانان» را در سینما ساخت و «سنگ و شیشه» را برای تلویزیون کارگردانی کرد. پس از سال‌ها او از کانادا برگشته و مشغول کارگردانی فیلم جدیدش است.
این فیلم که «گیس بریده» نام دارد از مضمونی کمدی برخوردار است و ماجرایش مربوط به کشمکش میان یک دختر جوان و پدرش است. در «گیس بریده» محمدرضا شریفی‌نیا، گل‌شیفته فراهانی، صدرالدین حجازی و سارا خوئینی‌ها بازی می‌کنند.
گل شیفته فراهانی در حالی در این فیلم بازی می‌کند که امسال نقش آفرینی‌اش را در «ماهی‌ها عاشق می‌شوند» ساخته دکتر علی رفیعی دیده بودیم و فیلمی دیگر با نام «بابا عزیز» را در نوبت اکران دارد. از اینها گذشته او در تازه ترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا هم جلو دوربین رفته و با مهتاب نصیرپور و پرویز پرستویی همبازی شده است. «به نام پدر» اولین همکاری گل شیفته فراهانی با ابراهیم حاتمی کیا است. تاکنون او در فیلم‌های مهمی مثل «درخت گلابی» و «بوتیک» جلو دوربین رفته است که هر دو این فیلم‌ها نمایشگر توانایی و استعداد این بازیگر جوان بود. شاید «به نام پدر» پس از این 2 فیلم، یک بار دیگر بتواند نام گل شیفته فراهانی را بر سر زبان‌ها بیاندازد. فیلمبرداری «گیس بریده» در حالی ادامه دارد که قاعدتا به جشنواره امسال نخواهد رسید و در سال آینده یا شاهد اکران آزاد آن خواهیم بود یا می‌ماند برای جشنواره سال بعد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news50681.html