قتل فجیع کودک 9 ساله به دست نوجوان 15 ساله
هموطن سلام , چهارشنبه 7 دي 1384 - ساعت 22:22

كودك 9 ساله قرباني آزار و اذیت‎های یک نوجوان 15 ساله شد!

 

ساعت 15:20 روز 27 آذرماه سال جاري در پي تماس فردي با مركز فوريت‌هاي پليسي 110 «شهريار» مبني بر مشاهده جسد يك كودك در ساختمان نيمه كاره‌اي، ماموران پاسگاه انتظامي «قائم‌آباد» عازم محل مورد نظر شدند.
بر اين اساس ماموران پليس در ساختمان نيمه كاره واقع در «صبا شهر» شهريار با جسد مجهول‌الهويه‌ پسربچه‌ 9 ساله‌اي مواجه شد.
از آنجاكه وضعيت ظاهري مقتول حاكي از احتمال وقوع اذيت و آزار جنسي بود، با توجه به اهميت و حساسيت موضوع و دستور سرهنگ محمد حسن كريمي، فرمانده انتظامي شهريار در خصوص شناسايي هويت جسد و شناسايي متهم يا متهمان به قتل، اكيپي از كارآگاهان مبارزه با جرائم جنايي آگاهي شهرستان، تحقيقات پليسي را در اين باره آغاز كردند. در حالي كه نتايج اوليه تحقيقات ابهامات زيادي را براي پليس به همراه داشت، در ساعت 30 دقيقه بامداد 28 آذرماه، يك تبعه افغاني به نام «اميرجان» با مراجعه به پاسگاه «قائم آباد» اظهار كرد: فرزند 9 ساله‌ام به نام «احمد» از منزل خارج شده و تاكنون بازنگشته است.
با اعلام خبر ناپديد شدن اين كودك، ماموران با احتمال اين كه جسد مكشوفه مربوط به «احمد» باشد، از مرد افغاني خواستند نسبت به شناسايي جسد با آنها همكاري كند.
زماني‌كه «اميرجان» جسد کشف شده را مشاهده كرد، مشخص شد: جسد متعلق به فرزند 9 ساله وي به نام «احمد» است.
به این ترتيب با اطلاع موضوع آزار و اذيت «احمد» به پدرش، وي به ماموران گفت: «احمد» در روز حادثه همراه با نوجوان 15 ساله‌اي به نام «علي ــ ‌الف» بوده است.
به اين ترتيب با دستگيري «علي» به عنوان مظنون اصلي پرونده قتل، وي مورد بازجويي قرار گرفت.
اين نوجوان 15 ساله در جريان تحقيقات پليسي اذعان كرد: ساعت 13 روز حادثه با اغفال «احمد»، وي را به داخل ساختمان نيمه كاره‌اي بردم و مورد اذيت و آزار قرار دادم.
متهم در اعترافات خود گفت: از آنجايي كه از بازگويي ماجرا توسط «احمد» به خانواده‌اش بشدت هراس داشتم، وي را با دستانم خفه كردم.
وی در ادامه افزود: حين خفگي «احمد» او مدام فرياد مي‌زد، به همین جهت سنگي را روي دهانش گذاشتم و وقتي از مرگش مطمئن شدم، جسد او را رها و فرار كردم.
سرهنگ حميد چمني، معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان تهران در خصوص اين حادثه اظهار كرد: با توجه به حادثه تكان دهنده آزار و به قتل رساندن كودك 9 ساله توسط نوجوان 15 ساله به اهميت نقش خانواده‌ها در جلوگيري يا حتي به وجود آمدن اينگونه فجايع مي‌توان پي برد.
وي گفت: خانواده‌ها بايد آگاهي لازم در زمينه تربيت، روحيات و نيازهاي رواني فرزندان خود در سنين مختلف را به دست آورند، چراكه در صورت ناديده گرفتن عوامل يادشده، شاهد اينگونه وقايع غيرانساني و غيراخلاقي خواهيم بود، از اين رو به والدين توصيه مي‌شود با نظارت دقيق در رفتار، رفت وآمد با دوستان، شناسايي محيط بيرون از منزل و چگونگي گذراندن اوقات فراغت، فرزندانشان را كنترل كرده و آنها را در خصوص مسائل خارج از منزل و خطرات در كمين با ذكر نمونه‌هاي عيني از حوادث وقوعي آگاه سازند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان تهران همچنين هشدار داد: والدين بايد فرزندان را از توجه به لذات زودگذر منع كرده و نظر آنها را به لذات دراز مدت و منطقي جلب كنند. از سوي ديگر بايد نسبت به تفاوت‌هاي عاطفي در فرزندان خود توجه لازم را مبذول كنند، چراكه در غير اين صورت فرزند آنها براي جبران خشونت‌هاي اعمال شده از سوي والدين و نيز احساس حسادت‌، تنگ نظري و ناامني ممكنست به ارتكاب چنين اعمالي روي آورد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news51278.html