جنگ ستارگان اولین گزینه انتخاب مردم
هموطن , شنبه 24 دي 1384 - ساعت 15:40

اين فيلم که آخرين اپيزود از رشته فيلم‌ای جنگ ستارگان است در اين مراسم به 2جايزه اصلی بهترين فيلم و بهترين فيلم دراما دست يافت.

 

جنگ ستارگان اپيزود سوم: انتقام سيت ساخته جورج لوکاس در سی و دومين دوره اعطای "جوايز انتخاب مردم" که سه‌نبه شب در لس آنجلس برگزار شد بيشترين جوايز را از آن خود کرد.
اين فيلم که آخرين اپيزود از رشته فيلم‌ای جنگ ستارگان است در اين مراسم به 2جايزه اصلی بهترين فيلم و بهترين فيلم دراما دست يافت.
الن دی جنرز که مجری برنامه گفت‌وگوی تلويزيونی است، جايزه بهترين مجری برنامه‌های روزانه تلويزيونی را به دست آورد و برای دومين سال پياپی به عنوان "بامزه ترين" ستاره زن سال برگزيده شد.
نامزدهای جوايز انتخاب مردم توسط هياتی متشکل از شش هزار نفر از سوی مجله "انترتينمنت ويکلی" انتخاب شدند و سپس 21 ميليون نفر از طريق اينترنت هنرمندان و فيلم‌های محبوب خود را از ميان اين نامزدها انتخاب کردند.
جانی دپ که سال پيش به عنوان محبوبترين ستاره مرد انتخاب شده بود امسال نيز برای بازی در فيلم چارلی و کارخانه شکلات سازی ساخته تيم برتن دوباره به اين جايزه دست يافت.
ساندرا بولاک در رقابتی با نيکول کيدمن و آنجلينا جولی جايزه محبوب ترين ستاره زن را بدست آورد.
جورج لوکاس پس از دريافت جايزه اش گفت که اين جايزه برايش اعتبار خاصی دارد زيرا که توسط مردم عادی انتخاب شده است.
لوکاس روی صحنه خطاب به تماشاگران گفت: "من خيلی محبوب منتقدان نيستم، اما چه کسی به آنها گوش می‌دهد. من برای شما فيلم می‌سازم."
در ديگر جايزه‌ها ريز ويترسپون جايزه محبوبترين بازيگر نقش اول زن و برد پيت جايزه محبوبترين بازيگر نقش اول زن را از آن خود کردند.
در بخش موسيقی کلی کلارکسون محبوبترين اجراکننده زن و تيم مک گرو محبوبترين اجرا کننده مرد شدند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news52625.html