كفاشيان: يك تيم ديگر تشكيل مي‌دهيم
هموطن , جمعه 14 بهمن 1384 - ساعت 19:26

اين جلسات به نحوي نيست كه ما بخواهيم چيزي را به كادر فني تيم ملي تحميل كنيم يا مانع از كارشان شويم.

 

علي كفاشيان دبير كميته ملي المپيك با اشاره به برپايي اردوي تيم ملي وزنه‌برداري در بلغارستان و عدم دعوت از چند ملي‌پوش مدال‌آور گذشته ايران به اين اردو گفت: ما از همان ابتدا به ايوانف سرمربي تيم ملي و فدراسيون وزنه‌برداري اعتراض كرديم و قرار شد تا جلسه‌اي با آنها داشته باشيم. ايوانف خواست كه اين جلسه بعد از مسافرت او به بلغارستان و گذراندن كريسمس باشد.
دبير كميته ملي المپيك با تاكيد بر اين كه در جلسه اخير با فدراسيون وزنه‌برداري قسمتي از سوال‌ها پاسخ داده شد خاطر نشان كرد: 2 روز قبل با مسئولان فدراسيون و كادر فني تيم ملي جلسه‌اي داشتيم كه با توجه به گزارش ناظر كميته ملي المپيك برخي از سوالات پاسخ داده شد و باقي سوالات موكول شد به جلسه آينده. اين جلسات به نحوي نيست كه ما بخواهيم چيزي را به كادر فني تيم ملي تحميل كنيم يا مانع از كارشان شويم. ايوانف 7 و 8 روز آينده به ايران بازمي‌گردد و جلسه‌اي را با او خواهيم داشت تا تكليف ملي‌پوشان دعوت نشده را مشخص كنيم. ما بازي‌هاي آسيايي دوحه را پيش رو داريم و بايد تصوير و چشم‌انداز برنامه كادر فني تيم ملي را در اين رقابت‌ها كاملا شفاف داشته باشيم. امروز كه مي‌خواهيم بودجه فدراسيون‌ها را مشخص كنيم مقدار زيادي بستگي به نتايج دارد.
دبير كميته ملي المپيك درباره عدم دعوت از ملي‌پوشان سابق و گفته ايوانف كه در هيچ صورتي آنها به تيم ملي دعوت نمي‌شوند گفت: كميته براي رفع اين مشكل 2 راه حل مد نظر دارد؛ يكي اين كه ايوانف آنها را در تيم ملي بپذيرد و به اردو دعوت كند. ديگر اين كه اگر نپذيرفت يك مربي براي اين چند نفر بگذاريم و تمرينات خودشان را ادامه دهند. در واقع تيم ملي وزنه‌برداري ما در 2 قسمت تشكيل شود. در اين زمينه نياز به جمع‌بندي با فدراسيون وزنه‌برداري داريم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news54502.html