با توجه به اعلام مسئولان وزارت صنايع مبني بر افزايش عوارض جديد 9 درصدي در بودجه، بسياري از مردم براي خريد خودرو اقدام كردهاند كه اين عامل سبب افزايش قيمت خودروها شده است.
به عنوان مثال قيمت خودرو پرايد كه قرار است امسال به بيش از 300 هزار دستگاه برسد، با افزايش 200 هزار توماني روبهرو شده؛ به طوري كه قيمت ارزانترين مدل اين خودرو به هفت ميليون تومان رسيده است.
خودرو پژو 405 نيز در حال حاضر با قيمت 11 ميليون و 650 تا 11 ميليون و 700 هزار تومان معامله ميشود و اين در حاليست كه قيمت اين خودرو با توجه به آتشسوزيهاي انجام شده كاهش يافته بود. اما با توجه به مطرح شدن احتمال افزايش قيمت خودرو در سال آينده، قيمت پژو405 نيز افزايش يافته و حتي به بيش از قيمت قبل از بحران آتشسوزياش رسيده است.
قيمت سمند هم در بازار تهران در ارزان ترين مدل 11 ميليون و 150 هزار تومان، پژو 206 تيپ 2 كه ارزانترين مدل آن است 10 ميليون و 250 هزار تومان معامله ميشود. فولكس گل نيز با افزايش قيمت روبهرو شده و با 13 ميليون و 400 هزار تومان خريد و فروش ميشود.
خودرو پروتن هم با قيمت 13 ميليون و 950 هزار تومان در بازار تهران داد و ستد ميشود. ريو نيز كه به تازگي توليد آن آغاز شده و تاكنون چهار هزار خودرو از آن توليد شده است 11 ميليون و 650 هزار تومان فروخته و زانتيا نيز در بازار با قيمت 23 ميليون تومان معامله ميشود.
|