سیستم جدید توزیع کارت شارژ تالیا
هموطن , شنبه 22 بهمن 1384 - ساعت 18:02

تا یک ماه آینده سیستم جدید توزیع کارت شارژ تالیا ارائه خواهد شد.

 

هموطن- به گزارش خبرنگار هموطن سلام، پس از آغاز به کار رسمی شبکه تلفن همراه اعتباری و ارائه سیم کارت های اعتباری به مشترکین، صحبت از توزیع کارت های شارژ تالیا توسط دو هزار عامل فروش بود تا مشترکان برای تهیه کارت شارژ به مشکلی برخورد نکنند، اما اکنون پس از گذشت 8 ماه هر از گاهی با کمبود کارت شارژ تالیا در انواع 20،10 و 40 هزار تومانی در بازار هستیم که گاها مشترکانی که نیاز به شارژ مجدد دارند را با مشکل مواجه کرده است که البته به نظر می رسد اشکال از سیستم توزیع نبوده و کلا به نبود کارت شارژ بازمی گردد.
در این رابطه مسوول روابط عمومی تالیا به خبرنگار هموطن گفت: با توجه به این موضوع تا یک ماه آینده سیستم جدیدی را در پیش خواهیم گرفت که در کل کشور کارت های شارژ تالیا به راحتی در دسترس مشترکان قرار گیرد .
وی اعلام کرد که به زودی جزئیات این طرح اعلام خواهد شد.
همچنین وی در خصوص برقراری ارتباط در برخی مراکز استانها مانند مشهد و البته یک طرفه بودن آنها بیان داشت: برخی مراکز استانها مانند قم و مشهد آماده بهره برداری هستند، اما یک طرفه بودن آن به برخی مشکلات برای برقراری لینک های ارتباطی لازم توسط مخابرات مربوط می شود.
وی خاطر نشان کرد که تا 6 ماه آینده ارتباطات مراکز استانهای بزرگ برقرار خواهد شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news54922.html