یکهزار حواله خودرو جایزه ویژه بانک ملت
هموطن سلام , سه شنبه 2 اسفند 1384 - ساعت 18:54

مدیرکل روابط عمومی بانک ملت گفت: جایزه ویژه دومین جشنواره حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز این بانک، حواله یکهزار دستگاه خودرو است که از طریق شرکت‌های خودروسازی در اختیار برندگان خوش‌اقبال قرار خواهد گرفت.

 

سیداسماعیل اوجانی افزود: بانک ملت با ارسال پیام کوتاه به دارندگان تلفن همراه از آنان خواسته است تا نوع خودرو درنظر گرفته شده را حدس بزنند و جایزه بگیرند که پس از گذشت مدت کوتاهی از شروع این اقدام، بازخوردهای خوبی از مشارکت مردم دریافت شده است.
اوجانی اضافه کرد: درنظر داریم به کسانی که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند به خاطر همراهی و مشارکتشان در این برنامه بانک به قید قرعه جوایزی را اهدا کنیم.
وی افزایش تعداد جوایز را به تبع آن افزایش تعداد برندگان جوایز ویژه را از مزیت‌های جشنواره امسال حساب‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز بانک ملت ذکر کرد و افزود: در این جشنواره مردم به نوعی در تعیین نوع جایزه ویژه مشارکت داده شده‌اند که این خود از جاذبه‌های آن و اقدامی منحصر به بانک ملت است.
مدیرکل روابط عمومی بانک ملت گفت: مزیت اطلاع‌رسانی از طریق سیستم پیام کوتاه تلفن همراه این است که ارتباط به صورت مستقیم، بدون واسطه و در کوتاه‌ترین زمان صورت می‌گیرد و رسیدن پیام به گیرنده قطعی است.
وی تصریح کرد: با این اقدام، مخاطبان با برنامه‌های بانک ملت همراه می‌شوند و ارتباط تنگاتنگی بین آنان و بانک ایجاد می‌شود.
اوجانی تاکید کرد: تا زمانی که بانک به صورت رسمی جایزه ویژه (خودرو مورد نظر) را اعلام کند، مردم می‌توانند با ارسال پیام، نوع آن را حدس بزنند.
مدیرکل روابط عمومی بانک ملت با بیان این نکته که جشنواره امسال از ابتدای بهمن ماه آغاز شده است و تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: حجم کل جوایز این جشنواره بیش از 120 میلیارد ریال است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news55938.html