بكن باوئر به مكزيكي‌ها: مراقب ايران باشيد
هموطن سلام , جمعه 5 اسفند 1384 - ساعت 21:36

بكن باوئر معتقد است كه پرتغال مي‌تواند سخت‌ترين حريف براي مكزيك باشد!

 

رئیس كميته‌ برگزار كننده رقابت‌هاي جام جهاني 2006 با سفر به مكزيك به تور «خوش‌آمدگويي» به تيم‌هاي راه يافته به جام جهاني ادامه داد.
فرانتس بكن باوئر در سفرش به مكزيك به سران فدراسيون فوتبال اين كشور، گفت:«بايد بگويم كه در مرحله گروهي نبايد با مشكلي روبه‌رو شويد. در مرحله يك هشتم كار مشكل‌تر مي‌شود، اما فكر مي‌كنم كه تا يك چهارم يا نيمه نهايي مي‌توانيد صعود كنيد.»
بكن باوئر معتقد است كه پرتغال مي‌تواند سخت‌ترين حريف براي مكزيك باشد. وي گفت:«آنگولا در شرايط خوبي نیست و همانطور كه مي‌دانيد آنها در هر 3 بازي خود در جام ملت‌هاي آفريقا شكست خوردند، اما ايران تيم بدي نيست و شما بايد مراقب آنها باشيد، اما فكر مي‌كنم كه بهترين حريف شما در اين گروه پرتغال باشد.»

تيم‌هاي قوي‌تر سهميه‌ها را گرفتند
رئیس فدراسيون هندبال پس از كسب مقام چهارمي آسيا گفت: "تلاش خودمان را انجام داديم."
عليرضا رحيمي اظهار كرد: "ملي‌پوشان تمام تلاش خود را انجام دادند و آنچه در توان داشتند نشان دادند. از عملكرد مربيان تيم نيز رضايت كامل داريم مقام چهارم آسيا هم عنوان كمي نيست، ما دوست داشتيم كه سهميه مسابقات جهاني آلمان را كسب كنيم كه متاسفانه نشد. ما در يك بازي نزديك با يك اختلاف امتياز مغلوب قطر شديم كه چندان هم بد نيست و در اين شكست تلاش ملي‌پوشان ارزشمند بود."
رئیس فدراسيون هندبال با تاكيد بر اين كه نماينده فدراسيون جهاني هندبال هم بر حق ايران براي حضور در مسابقات جهاني آلمان اذعان داشت، خاطر نشان كرد: "در اين رقابت‌ها نماينده فدراسيون جهاني در گفت‌وگو با من اعلام كرد كه دو تيم ايران و كره جنوبي با توانايي كه دارند شايستگي حضور در آلمان را داشتند. اين گفته براي ما ارزش زيادي داشت چرا كه آنها هم به قدرت هندبال ما پي برده‌اند."
رحيمي تصريح كرد: "سطح مسابقات هندبال قهرماني آسيا هميشه بالاست مخصوصا در اين دوره كه انتخابي جهاني به شمار مي‌رفت. تمام تيم‌ها براي گرفتن سهميه جهاني و با تمام قوا آمده بودند كه در نهايت هم تيم‌هاي قوي‌تر سهميه‌ها را گرفتند."
وي با اشاره به اين كه حضور قوي در بازي‌هاي آسيايي دوحه 2006 از اهداف آينده فدراسيون هندبال است يادآور شد: "وقتي تيمي مي‌بازد بالاخره نقاط ضعفي دارد، ما بايد با تلاش بيشتر نقاط ضعف خود را براي آينده جبران كنيم و طبق برنامه‌ريزي قبلي اردوهاي خود را براي دوحه اجرا مي‌كنيم."

کاستاریکا فوتبال را با سیاست قاطی نکرد
باوجود انتقادهاي شديدي كه از برگزاري ديدار دوستانه تيم ملي كاستاريكا برابر ايران در رسانه‌هاي اين كشور مطرح مي‌شود، رئیس فدراسيون فوتبال كاستاريكا بار ديگر از انجام اين بازي حمايت كرد.
روزنامه پرتیراژ «لاناسيون» حضور تيم ملي كاستاريكا در ايران را با توجه به آنچه كه شرايط نامساعد خوانده، «اشتباهي جدي» و اين ديدار را «يك ملاقات ناخوشايند» توصيف كرده، اما بي‌درنگ هرمس ناوارو پاسخ اين ادعا را مي‌دهد. او مي‌گويد:« فوتبال بالاتر از هر گونه مشكل سياسي يا حتي مذهبي است. فدراسيون جهاني فوتبال 207 عضو دارد و تاکنون به این مسائل اهمیت نداده اگر روزی فوتبال با سیاست در هم آمیخته شود این فوتبال خواهد بود که از بین می‌رود. دخالت سياست در ورزش، وحشتناك است و اطمينان دارم با ادامه چنين روندي فوتبال ناپديد خواهد شد.»
ناوارو درباره نامه ا‌ي از یک سناتور این کشورمبني بر لغو ديدار برابر ايران گفت:« متوجه مي‌شوم كه او چه مي‌گويد، اما اگر بخواهيم بر اساس حرف‌های او عمل کنیم نمي‌توانيم برابر تيم‌هايي مثل چين، روسيه يا آمريكا به ميدان برويم.»
كاستاريكا در گروه A با تيم‌هاي آلمان، اكوادور و لهستان همگروه است و در ديدار افتتاحيه برابر تيم ميزبان صف‌آرايي خواهد كرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news56170.html