دیدار متکی با دبیر اجرایی اسکاپ
هموطن سلام , شنبه 6 اسفند 1384 - ساعت 21:22

وزیر امور خارجه در دیدار با معاون دبیرکل سازمان ملل و دبیر اجرایی اسکاپ بر همکاری ایران با این سازمان منطقه‌ای تاکید کرد!

 

متکی در دیدار با کیم هاک سو و دیگر مقام‌های اجرایی شورای همکاری‌های اقتصادی و اجتماعی منطقه آسیا و اقیانوس آرام (اسکاپ) که مقرش در بانکوک پایتخت تایلند است، پیشنهاد کرد که مرکز منطقه‌ای مقابله بابلایای طبیعی در ایران راه‌اندازی شود.متکی با اشاره به فراهم بودن تمامی امکانات موجود در ایران نسبت به همکاری تهران با اسکاپ اعلا‌م آمادگی کرد.
وزیر امور خارجه, تجربه‌های موفق ایران در امر امداد و مدیریت بحران را برای حاضران تشریح کرد و گفت: ایران آمادگی دارد برای طرح‌های مطالعاتی و تحقیقاتی با اسکاپ همکاری کند.در این دیدار، دبیرکل اسکاپ نیز با اشاره به برگزاری شصت و دومین نشست آینده شورای وزیران کشورهای عضو این سازمان در جاکارتا پایتخت اندونزی از 18 تا 24 فروردین، از ایران خواست تا نقش فعال تری‌در تقویت همکاریهای اسکاپ با دیگر سازمان‌های بین‌المللی نظیر اکو ایفاکند. کیم هاک سو همکاری ایران با اسکاپ را خوب توصیف کرد و از تهران خواست تا برای موفقیت بیشتر این سازمان منطقه‌ای در اجرای اهدافش کمک کند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news56301.html