.
علي كريمي ملي پوش ايراني تيم بايرن مونيخ آلمان در سايت اختصاصي خود درخصوص بازي تيم هاي پرسپوليس و استقلال گفت: استقلال چيزي براي از دست دادن نداشت اما پرسپوليس بهترين فرصت را به دست آورده بود تا تمام ضايعات گذشته و زخم هاي دل هواداران را جبران كند.
كريمي افزود: حالت بازي طوري بود كه پرسپوليس در مسير پيروز شدن قرار گرفته بود اما شتاب و عجله اي كه در بين بازيكنان دو تيم ديده مي شد باعث شد فرصت ها از دست برود و بازي با مساوي بدون گل خاتمه يابد.
وي درخصوص فرشيد كريمي نيز اظهار كرد: فرشيد با آرامشي كه در اين بازي از خود بروز داد و در چند مورد با عملكردهاي خوب و موفقي كه داشت نشان داد به خاطر مظلوميتش مدت ها روي نيمكت مي نشسته و بايد از او بيشتر استفاده مي كردند، اصولا اين دست بازيكنان هميشه حقشان ضايع مي شود.
لازم بذكر است پس از عزيمت تيم بايرن مونيخ به رم، علي کريمي با هماهنگي پزشك معالجش، مولر ولفارت و موافقت ماگات براي مدت چهار روز ، به تهران عزيمت کرد.
کريمي به همراه مدير برنامه هايش ابوالفضل جلالي به دبي آمد و از دبي با پرواز امارات ايرلاين راهي تهران شد.
وي در اين سفر از دو عصا استفاده مي کرد و پايش را در گچ قرار داشت. در فرودگاه دبي نيز ايرانياني که با او هم پرواز بودند جوياي احوالش و روند بهبودي او شدند.
علي کريمي در روز سه شنبه آينده به مونيخ از طريق دبي باز مي گردد و از روز شنبه پس از باز کردن گچ پاي خود به تمرينات اختصاصي با کفشهاي مخصوص مي پردازد و اگر همه چيز طبق روال پيش برود او بعد از 10 روز تمرينات را با دويدن سبک آغاز مي کند.
|