كريم باقري: حرف‌هاي قلعه‌نوعي صحت ندارد
خبر گزاری ورزش ایران , سه شنبه 23 اسفند 1384 - ساعت 13:43

هر چند كريم با قرار گرفتن در آخرين نقطه خط دفاعي پرسپوليس مدتي است كه از پست اصلي خود جدا شده ولي اين موضوع در نوع بازي او تأثير منفي نگذاشته است.

 

خيلي‌ها فوتبال كريم باقري را پايان يافته تلقي مي‌كردند ولي او مثل پنج، شش سال قبل فوتبال بازي مي‌كند، حتي شايد بهتر از آن موقع‌ها كه ژنرال خط مياني تيم ملي و يكي از بهترين‌هاي آسيا بود.
هر چند كريم با قرار گرفتن در آخرين نقطه خط دفاعي پرسپوليس مدتي است كه از پست اصلي خود جدا شده ولي اين موضوع در نوع بازي او تأثير منفي نگذاشته است و باقري هر روز آماده‌تر از روزهاي گذشته مي‌شود.
او در مقابل استقلال يكي از بهترين بازي‌هاي خود را به نمايش گذاشت و نود دقيقه بدون اشتباه ظاهر شد. در شرايطي كه تيم ملي نياز مبرمي به بازيكن آماده‌اي چون كريم باقري آن هم در خط دفاع خود دارد ولي كادر فني هنوز تصميم جديدي در مورد باقري نگرفته است.
شايعه بازگشت او به تيم ملي اين روزها شدت بيشتري گرفته و حتي روزنامه‌هاي ورزشي خبر ازصحبت‌هاي پنهاني برانكو و باقري در هتل المپيك دادند. البته كريم اين موضوع را تكذيب كرده و مي‌گويد: «هيچ صحبتي بين ما دو نفر رد و بدل نشده است.»
گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)؛ گفت و گويي را با باقري انجام داده است:


كريم باقري پس از گذشت چند روز از دربي، پرسپوليس را مستحق برد مي‌داند؟
اگر از من مي‌پرسيد بايد بگويم بله. شايد استقلالي‌ها هم بگويند كه حق ما برد بود ولي من معتقدم كه در بيشتر لحظات بازي صاحب توپ و ميدان بوديم و موقعيت‌هاي مناسبي را از دست داديم.

به نظر تو بازي قشنگ و جذابي بود؟
هر چند دربي شصتم گل نداشت ولي با توجه به حاشيه‌هاي مختلف و حساسيت‌هايي كه وجود داشت، روي هم رفته بازي خوبي را شاهد بوديم.

موقعيت‌هاي بسيار خوبي را از دست داديد، الان حسرت نمي‌خوري؟
به هر حال بازي به اتمام رسيده و كاري نمي‌توان كرد ولي اگر كاظميان كمي با دقت عمل مي‌كرد، مي‌توانستيم به گل برسيم. پژمان نوري هم يك موقعيت خوب براي گلزني داشت.

كاظميان بي‌دقتي كرد يا خودخواهي؟
نمي‌توان گفت او خودخواهي كرد ولي جواد مي‌توانست در هر دو صحنه تصميم بهتري بگيرد، البته او جوان است و تجربه كافي ندارد.

اگر تو جاي كاظميان بودي آن فرصت‌ها را تبديل به گل مي‌كردي؟
نمي‌دانم، بايد ديد شرايط چطور بوده است.

استقلال را چطور ديدي؟
آنها نسبت به بازي‌هاي قبلي خود ضعيف‌تر ظاهر شدند و فكر مي‌كنم پرسپوليس بهتر بازي كرد. ما يكي، دو بازيكن كليدي استقلال را مهار كرده بوديم و بيشتر جريان بازي دست پرسپوليس بود.
هيچ كس فكر نمي‌كرد پرسپوليس اينقدر خوب بازي كند.
آقاي يونگ در اين مدت با تمرينات ساده ولي متنوع روي نقاط ضعف و قوت تيم كار كرد و آري هان نيز سه روز قبل از دربي با ديدن فيلم بازي‌هاي استقلال، شناخت نسبتاً خوبي از اين تيم پيدا كرد. ما در اين بازي روي دستورات تاكتيكي كادر فني بسيار خوب كار كرديم و فكر مي‌كنم خيلي‌ها اين موضوع را تأييد كنند.
ناصر ابراهيمي پس از اين بازي گفت كه پرسپوليس فرقي با ديدار رفت نداشت و حتي در آن بازي بهتر كار كرد.
من راجع به حرف‌هاي ايشان نظري ندارم.

حالا با اميدواري بيشتري به جام حذفي نگاه مي‌كنيد، اينطور نيست؟
كادر فني براي قهرماني در اين جام برنامه‌ريزي خاصي انجام داده و ما پس از ناكامي در ليگ برتر بايد تحت هر شرايطي در جام حذفي قهرمان شويم.
در مورد اتفاقات تلخ دربي صحبت كنيم. استقلالي‌ها معتقدند كه اين درگيري از زمين مسابقه و توسط بازيكنان پرسپوليس از جمله ماماني و عليزاده شروع شد.
ببينيد، از سي چهل سال پيش اين بازي هميشه حاشيه و جنجال‌هاي خاص خود را داشته و اين يك موضوع طبيعي به شمار مي‌رود.
نكته مهم اين است كه مسائل اتفاق افتاده در زمين مسابقه نبايد به بيرون كشيده مي‌شد ولي متأسفانه جواني و بي‌تجربگي اكبرپور باعث شد تا آن اتفاقات به وجود بيايد.

اكبرپور بعد از بازي گفت كه ماماني در زمين مسابقه به من فحش‌هاي ركيكي داد، آيا واقعاً اينطور است؟
اكبرپور اين موضوع را در زمين هم به من گفت ولي وقتي در رختكن با ماماني صحبت كردم او گفت كه من توهين كردم ولي فحش ركيك ندادم. حالا نمي‌دانم مردم كدام حرف را باور كنند.

تو از ابتداي ماجرا در هتل المپيك بودي. آيا قلعه‌نوعي 40 متر با صحنه درگيري فاصله داشت؟
خوشبختانه دوربين خبرساز تمامي واقعيت‌ها را نشان داد. قلعه‌نوعي بيشتر از سه متر با اين صحنه فاصله نداشت و مي‌توانست عكس‌العمل نشان دهد.
ولي او گفت كه چهل متر فاصله داشتم.
حرف‌هاي قلعه‌نوعي صحت ندارد. دوربين خبرساز همه چيز را نشان داد. هر چند قلعه‌نوعي در صحنه درگيري ماماني و اكبرپور با خونسردي كامل عكس‌العملي نشان نداد ولي او مي‌توانست حداقل با ليدرهاي استقلال صحبت كند تا درگيري‌ها اينقدر شدت نگيرد. متأسفانه قلعه‌نوعي فقط نگاه مي‌كرد.

به نظر تو استقلال قهرمان ليگ برتر مي‌شود؟
هنوز پنج هفته تا اتمام بازي‌ها فرصت داريم و نمي‌توان به طور قاطع در مورد اين موضوع صحبت كرد. شانس استقلال و پاس به يك اندازه است و سايپا را هم نبايد فراموش كرد.

تو دوست داري چه تيمي قهرمان شود؟
فرقي نمي‌كند. هر تيمي بيشتر زحمت بكشد در نهايت قهرمان خواهد شد.
كريم باقري در جام جهاني بازي مي‌كند؟
چرا اين سؤال را پرسيديد، مگر قرار است بازي كنم؟
مگر با برانكو در هتل المپيك صحبت نكردي؟
من هيچ وقت دروغ نمي‌گويم و اگر با برانكو صحبت مي‌كردم شهامت اين را داشتم كه اين موضوع را تأييد كنم.

ولي مي‌گويند كه پس از دربي برانكو با تو مخفيانه صحبت كرده است؟
اين موضوع صحت ندارد. در هتل المپيك بوديم ولي من او را نديدم. نمي‌دانم چرا دروغ مي‌نويسند.

پس اين موضوع را تكذيب مي‌كني؟
بله، اگر صحت داشت خودم مي‌گفتم.

خيلي‌ها معتقدند كه تو بايد با اين آمادگي در جام جهاني بازي كني؟
هر كس يك نظري دارد ولي مهم‌تر از همه نظر سرمربي تيم ملي است.

اگر دعوتت كند، قبول مي‌كني؟
اگر دعوت كرد تصميم مي‌گيرم. فعلاً به اين موضوع فكر نمي‌كنم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news57461.html