آري هان: روند رو به رشد پرسپوليس ادامه مي‌يابد
ايران اسپورت , چهارشنبه 16 فروردين 1385 - ساعت 14:13

برنامه‌هاي پرسپوليس براي حضور موفق در جام حذفي است و ما خود را براي حضور قدرتمند در اين رقابت‌ها آماده مي‌كنيم!

 

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت كه روند رو به رشد تيمش ادامه يافته و اين تيم خود را براي حضور موفق در رقابت‌هاي جام حذفي باشگاه‌هاي ايران آماده كرده است. "آري هان" پس از ديدار تيمش برابر ابومسلم كه با نتيجه تساوي ‪ ۲‬بر ‪ ۲‬خاتمه يافت، به خبرنگاران گفت: تمامي برنامه‌هاي پرسپوليس براي حضور موفق در جام حذفي است و ما خود را براي حضور قدرتمند در اين رقابت‌ها آماده مي‌كنيم .
وي اظهارداشت كه روند رو به رشد تيم پرسپوليس كاملا محسوس است و كارشناسان تصديق مي‌كنند كه اين تيم نسبت به گذشته تغييرات زيادي كرده است.
اين مربي هلندي تيم پرسوپوليس در ادامه به ديدار امروز تيمش برابر ابومسلم اشاره كرد و گفت: در نيمه اول اين ديدار بازيكنان ما يك بازي كاملا مدرسه‌اي انجام داده و به خوبي توپ را در زمين به گردش در مي‌آوردند.
اما به دليل ضعف در گلزني نتوانستند برتري خود را بر حريف ديكته كنند.
آري هان ادامه داد: به همين دليل در نيمه دوم تغييراتي را انجام داديم و توانستيم عقب ماندگي خود را را جبران كنيم . البته با توجه به اينكه تيم ابومسلم به شدت دفاعي بازي مي‌كرد و بيشتر بازيكنانش در يك سوم دفاعي اين تيم تجمع كرده بودند، گل زدن برابر اين تيم سخت بود. به همين دليل ما تنها توانستيم دو گل خورده را جبران كنيم.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد كه تيمش با كسب نتايج مناسب درجام حذفي ناكامي در ليگ برتر را فراموش كرده و بتواند مجددا به جايگاه واقعي خود در فوتبال ايران دست يابد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news58120.html