مرحله دوم اردوي تيم كاراته جوانان و اميد ايران در تهران برپا مي‌شود
IranSport.Net , پنجشنبه 17 فروردين 1385 - ساعت 18:11

شهاب سلطاني گفت: در اين مرحله از اردو كه ‪ ۲۱‬فروردين آغاز مي‌شود ‪ ۴۵‬كاراته‌كار حضور خواهند داشت.

 

سرمربي تيم كاراته جوانان و اميد ايران گفت: مرحله‌دوم اردوي آمادگي و انتخابي اين تيم در تهران برگزار مي‌شود.
شهاب سلطاني افزود: در اين مرحله از اردو كه ‪ ۲۱‬فروردين آغاز مي‌شود ‪ ۴۵‬كاراته‌كار حضور خواهند داشت.
وي، مدت برگزاري اين اردو را پنج روز و محل آن را ورزشگاه آزادي تهران اعلام كرد و گفت: مسعود رهنما، جليل بخشي و سعيد نيكوخصلت، از مربيان مجرب تيم ملي هدايت ورزشكاران حاضر در اردو را برعهده خواهند داشت.
به‌گفته سلطاني اردوي آمادگي تيم كاراته ايران در چند مرحله برگزار و در نهايت شش ورزشكار برتر در رده سني جوانان و هفت ورزشكار در رده‌ي سني اميد، جهت اعزام به مسابقات آسيايي ‪ ۲۰۰۶‬سنگاپور برگزيده خواهند شد.
وي يادآور شد: اولين مرحله‌ي اين اردو نيز اسفندماه پارسال به‌مدت دو روز با حضور ‪ ۷۵‬كاراته‌كار در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد.
به‌گفته وي، رقابت‌هاي آسيايي ‪ ۲۰۰۶‬سنگاپور ، ششم و هفتم مردادماه امسال برگزار مي‌شود و كاراته‌كاران مطرح و شاخصي از كشورهاي مختلف ازجمله مالزي، ژاپن، كويت، قزاقستان، قطر و ازبكستان در آن حضور خواهند داشت.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news58180.html