یکصد سال از عمر مجلس در ایران می گذرد
هموطن سلام , يكشنبه 3 ارديبهشت 1385 - ساعت 17:43

مجلس شورای اسلامی در نظر دارد در سال 85 در راستای وظیفه مهم قانونگذاری گامهای موثری بردارد و درباره مشروطیت به تامل بپردازد .

 

رئیس مجلس شورای اسلامی از برگزاری همایش گفتمان و هم اندیشی یکصدمین سال قانونگذاری‌, نیازها و چالشها در ابتدای خرداد امسال‌خبر داد . این همایش با هدف نقد و بررسی قانونگذاری در مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
غلامعلی حداد عادل در آغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گفت:هیات تنظیم کننده این همایش فراخوانی برای نمایندگان مجلس‌,اعضای هیات دولت‌, معاونان امور مجلس وزارتخانه ها, دانشکده های حقوق و بسیاری از شخصیتهای حقوقی ارسال کرده است .
حداد عادل با اشاره به اینکه امسال یکصدمین سال نهضت مشروطیت است و یکصد سال از عمر مجلس در ایران می گذرد,این واقعیت را قابل توجه و تامل دانست.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیتهای گوناگون گروه های مختلف برای یکصدمین سال مشروطیت در ایران اظهارداشت:مجلس شورای اسلامی در نظر دارد در سال 85 در راستای وظیفه مهم قانونگذاری گامهای موثری بردارد و درباره مشروطیت به تامل بپردازد .




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news59170.html