خريد تضميني گندم از كشاورزان با پرداخت نقدي انجام مي‌شود
ایسنا , جمعه 5 خرداد 1385 - ساعت 13:18

سياست و خط مشي دولت در جهت تقويت بخش كشاورزي به ويژه محصولات استراتژيك و مقدسي همانند گندم است.

 

خريد تضميني گندم از كشاورزان امسال با پرداخت نقدي و در اولين نوبت مراجعه به آنها صورت مي‌گيرد.
دكتر علي ديوان دره‌اي ـ مديرعامل بانك ملت ـ در مراسم خريد گندم از كشاورزان از طريق بانك ملت به پرداخت نقدي به كشاورزان اشاره كرد و گفت: طرح خريد گندم و پرداخت نقدي پول به كشاورزان از اهداف سال جاري دولت است و انگيزه بانك دريافت دسترنج كشاورزان با كمترين تاثير است.
به گفته او هدف، سياست و خط مشي دولت در جهت تقويت بخش كشاورزي به ويژه محصولات استراتژيك و مقدسي همانند گندم است.
وي ادامه داد: قصد بر اين است امانتي كه به بانك ملت سپرده‌گذاري شده به صاحبانشان بازگشت شود در عين حال زمينه فعاليت‌هاي ديگر نيز تسهيل شود.
مديرعامل بانك ملت تصريح كرد: هدف افزايش دامنه اين محصولات استراتژيك و پرداخت نقدي به كشاورزان فعال در تمامي بخش‌هاست، اميد است در سال‌هاي آينده بتوان اين خدمات را به آنها ارائه داد.
ديوان دره‌اي با بيان اينكه هرگونه خطا از سوي سيستم بانكي در جامعه بزرگ نمايي و پراكنده مي‌شود، تصريح كرد: براي مقابله با اين مشكل بايد تمامي مقامات استاني و محلي هماهنگ با يكديگر عمل كنند اين هماهنگي بايد تحت نظارت استاندار انجام گيرد در اين راستا مراكز خريد شناسايي و سيستم جام نيز بايد راه‌اندازي شود.
وي ادامه داد: مسوولان بانكي بايد در شعبي كه سيستم جام در آنها متمركز است، حضور داشته باشند كه فعاليت‌ها در اولين مراجعه كشاورزان به درستي انجام شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news60927.html