طي يك ماه آينده؛ آيين نامه جديد ICPها تدوين مي‌‏شود
ایلنا , دوشنبه 8 خرداد 1385 - ساعت 12:38

در اين آيين‌‏نامه مقرر شده است به جاي آن كه GATEWAY شركت‌‏هاي ICP ماهواره باشد ، از طريق فيبرنوري مخابرات اتصال برقرار كنند.

 

آيين‌‏نامه جديد شركت‌‏هاي ICP در مراحل مقدماتي تدوين و در حال ارايه به كميسيون تنظيم مقررات است.
مهندس محمود خسروي ، رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ، با بيان اين مطلب، اظهار داشت: طي يك ماه آينده اين آيين‌‏نامه قطعي خواهد شد.
وي ، با بيان اين كه طبق قانون شوراي عالي انقلاب فرهنگي GATEWAY اين شركت‌‏ها بايد از طريق فيبرنوري تامين شود، تصريح كرد: در اين آيين‌‏نامه مقرر شده است به جاي آن كه GATEWAY شركت‌‏هاي ICP ماهواره باشد ، از طريق فيبرنوري مخابرات اتصال برقرار كنند.
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، گفت: از قبل هم بنا بود كه تا زماني كه مخابرات امكانات GATEWAY را فراهم كند، ICPها از طريق تجهيزات ماهواره‌‏اي اقدام به ارايه سرويس كنند و در حال حاضر با فراهم شدن امكانات، ICPها بايد اين تجهيزات را جمع‌‏آوري كنند.
مهندس خسروي ، يادآور شد: اين مساله با توجه به هزينه ارزان فيبرنوري بيش از يك سوم هزينه‌‏هاي ICP ها را كاهش مي‌‏دهد و خسارت گذشته خريد تجهيزات ماهواره‌‏اي را جبران مي‌‏كند.
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، خاطرنشان كرد: كيفيت سرويس‌‏هاي ارتباطي از طريق فيبرنوري بسيار بالا رفته و ارتباط در مسيرهاي پيش‌‏بيني شده از چندين طريق برقرار خواهد شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news61138.html