هشدار وزیر نفت نسبت به رسیدن مصرف روزانه گاز به بالاترین حد ممکن
مهر , چهارشنبه 28 تير 1385 - ساعت 12:11

جواد سعدون زاده گفت: این میزان مصرف روزانه گاز بسیار سرسام آور و نگران کننده است که در مقایسه با سال گذشته تقریبا دو برابر شده است.

 

وزیر نفت دیروز، سه شنبه، در جمع نمایندگان کمیسیون انرژی مجلس اعلام کرد: مصرف روازنه گاز به بالاترین حد خود تاکنون رسیده است.
وزیر نفت دیروز ، سه شنبه، گزارشی را از آخرین تحولات صنعت نفت در کمیسیون انرژی مجلس ارائه کرد. طبق این گزارشات، مصرف گاز به بالاترین حد خود تاکنون، یعنی به 150 میلیون متر مکعب در روز رسیده است.
جواد سعدون زاده، عضو کمیسیون انرژی مجلس با تائید این مطلب اظهار داشت: این میزان مصرف روزانه گاز بسیار سرسام آور و نگران کننده است که در مقایسه با سال گذشته تقریبا دو برابر شده است.
وی از جمله دلایل این میزان مصرف گاز را افزایش مصرف نیروگاه های برق دانست که سوخت آنها از انرژی های گازی تامین می شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی مهر، تنظیم سوخت خودروها بر اساس CNG و افزایش مصرف گاز شهری به دلیل گاز رسانی به مناطق در سطح کشور نیز از جمله دلایل افزایش مصرف گاز در کشور می باشد.
سعدون زاده با اشاره به گزارشات وزیر نفت افزود: آمار و ارقام در بخش‌های مختلف صنعت نفت حاکی از آن است که هم اکنون در این بخش‌ها وضعیت مناسبی نداریم و در بعضی از بخش‌ها از یک وضعیت شکننده برخوردار هستیم.
وی با بیان اینکه عمده نگرانی اعضای کمیسیون انرژی مجلس در مورد وضعیت پروژه ها و توسعه میدان های گازی و نفتی بود، تصریح کرد: قبلا نمایندگان معتقد بودند که بسیاری از این پروژه ها متوقف مانده و باعث جوسازی هایی در محافل سیاسی و اقتصادی شده است اما با گزارشات دیروز وزیر نفت، نگرانی نمایندگان برطرف شد و قراردادهای توسعه ای صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در آینده نزدیک، صنعت نفت کشور را با وضعیت بسیار خوبی مواجه خواهد کرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news64000.html