حافظه‌های خیلی‌خوب
هموطن سلام , يكشنبه 12 شهريور 1385 - ساعت 10:09

بسیاری از آزمون‌ةا نشان داده‌است که حافظه‌های Patriot در بین تمامی حافظه‌های باکیفیت، بیشترین سازگاری را با پردازنده‌های AMD دارد و البته با پردازنده‌های Intel نیز به‌خوبی کار می‌کند.

 

هموطن سلام -این جلسه قرار ما این بود که درباره حافظه‌های اشرافی صحبت کنیم، اما به این نتیجه رسیدم که بین حافظه‌های خوب و اشرافی، گونه‌ای دیگر از حافظه‌ها را قرار دهم که خصوصیات کیفی را تاحدودی از حافظه‌های اشرافی و قیمت مناسب را از حافظه‌های به‌ارث برده‌اند.
حافظه Crucial گل‌سرسبد این دسته است. Crucial یکی از زیرمجموعه‌های معتبر شرکت سازنده قطعات نیمه‌رسانای Micron Technology است.
به‌بیان دیگر تمام چیپ‌های حافظه به‌کار رفته در قطعات Crucial ساخت MT هستند. البته کارخانه مادر در برخی مواقع خود نیز اقدام به توزیع قطعات حافظه با نام MT می‌کند که از لحاظ قیمت و کیفیت تفاوتی با Crucial ندارد.
اختلاف این نوع حافظه‌ةا با حافظه‌های خوبی که جلسه قبل از آنها نام برده‌شد کمتر از سه‌هزار تومان است. به‌همین دلیل توصیه ما استفاده از حافظه‌های این دسته برای تمامی کاربردها است.
Patriot نام دیگری است که در این حوزه بسیار خوش درخشیده و به لطف خدا به‌تازگی و با همت ایمانتک در ایران توزیع‌شده است. کیفیت این حافظه از Crucial و MT بیشتر نباشد، به‌یقین کمتر نیست. Patriot نیز زیرجموعه معتبری از شرکت سازنده قطعات نیمه‌رسانای PDP است
. همچون Crucial، تمام چیپ‌های حافظه Patriot ساخت PDP است. کارخانه مادر نیز گاهی با نام خود اقدام به تولید و توزیع قطعات حافظه می‌کند. قیمت فعلی Patriot از Crucial بهتر است و به‌نظر می‌رسد که خرید آن ارجح‌تر باشد.
بسیاری از آزمون‌ةا نشان داده‌است که حافظه‌های Patriot در بین تمامی حافظه‌های باکیفیت، بیشترین سازگاری را با پردازنده‌های AMD دارد و البته با پردازنده‌های Intel نیز به‌خوبی کار می‌کند.
OCZ نام دیگری است که در این دسته قرار می‌گیرد. این حافظه از بهترین‌ها بوده و البته قیمت آن از دو نوع قبلی بالاتر است. G.Skill نیز نام جدید در این حوزه است که از بعد کیفی در این دسته جای خوش کرده است.
تکلیف ورود قطعی G.Skill تا کنون روشن نشده‌است. در این حوزه می‌توان از Samsung نیز نام برد که قطعات آن به‌صورت مستقل در ایران یافت نمی‌شوند. اغلب چیپ‌های حافظه‌های کنونی مانند OCZ، G.Skill، Transcend، Kingston و ... ساخت Samsung است.
اما Corsair را می‌توان سلطان کیفیت در این رده و در بین تمام رده‌ها دانست. دست‌یابی به‌‌کیفیت این حافظه کار هر قطعه‌ای نیست و به‌همین دلیل قیمت قطعات آن رویایی است.
توصیه بنده به اغلب دوستان برای خرید، Patriot و Crucial است که هم در بازی‌ها و هم در دیگر برنامه‌های کاربردی نتایج رضایت‌بخش و مطمئنی از خود نشان داده‌اند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news66755.html