ناصر يوسف پور : تا پايان سال شبكه هوشمند سراسري مي‌‏شود
ایلنا , چهارشنبه 12 مهر 1385 - ساعت 13:25

تا پايان سال جاري شبكه IN در كل كشور اجرايي خواهد شد.

 

تا پايان سال جاري شبكه IN در كل كشور اجرايي خواهد شد.
مهندس ناصر يوسف پور، مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت راه‌‏اندازي شبكه هوشمند (IN) سراسري توسط اين شركت در مقابل راه‌‏اندازي شبكه IN تهران را موازي كاري ندانست و يادآور شد: شبكه هوشمند تهران در حيطه شهر تهران است و حتي شهرستان‌‏هاي اطراف را هم شامل نمي‌‏شود، اما شبكه هوشمندي كه شركت زيرساخت در حال راه‌‏اندازي آن است در حيطه تمام كشور خواهد بود.
وي، با بيان اين كه بايد از شبكه هوشمند تمامي استان‌‏ها بهره‌‏مند شوند، خاطرنشان كرد: ظرف سال جاري اين سرويس در اختيار تمام كشور قرار مي‌‏گيرد.
مهندس يوسف پور، با اشاره به شبكه‌‏هاي مستقل IN استان‌‏هاي تهران و خراسان، گفت: بنا داريم 28 استان ديگر را از اين سرويس بهره مند كنيم و در نهايت استان‌‏هاي تهران خراسان نيز با اين شبكه تلفيق شوند.
مهندس يوسف‌‏پور ، در خصوص ورود به شبكه‌‏هاي نسل آينده (NGN)، اظهارداشت: عملياتي شدن شبكه‌‏هاي NGN از پروسه مطالعه، پايلوت تا اجرا به مدت زمان بسياري نياز دارد كه تا فراهم شدن اين مقدمات مي‌‏توان از شبكه هوشمند بهره برد.
مدير عامل شركت زيرساخت ، با تاكيد بر اين كه شبكه IN در عرض 6 ماه هزينه خود را در مي‌‏آورد، يادآور شد: شبكه NGN بالاي 5 تا 10 سال به طول خواهد انجاميد.
مهندس يوسف‌‏پور، افزود: تا زماني كه عمر مفيد سوئيچ‌‏هاي فعلي مخابرات تمام نشده است، نمي‌‏توان آنها را تغيير داده و بستر NGN را فراهم كرد. وي، خاطرنشان كرد: سرويس‌‏هاي شبكه IN را از آذرماه جاري ارائه كرده و تا پايان سال آن را به كل كشور تعميم مي‌‏دهيم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news68707.html