مقام معظم رهبري : فضاي هنري و شعري جامعه بايد به سوي آرمان‌هاي انقلاب سوق داده شود
ایلنا , دوشنبه 17 مهر 1385 - ساعت 12:21

رهبر انقلاب اسلامي گفت: شعراي كشور به‌‏ويژه شعراي جوان بايد با استفاده صحيح و مناسب از زبان فاخر شعر، روح اميد، حركت و پيشرفت را در جامعه و مخاطبان خود بدمند.

 

همزمان با شب ميلاد كريم اهل بيت، امام حسن مجتبي عليه‌السلام جمعي از شعراي پيشكسوت و شعراي جوان كشور يكشنبه‌شب در حضور آيت‌‏الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي، اشعار خود در وصف پيامبر گرامي اسلام (ص) و خاندان اهل بيت عليهم‌السلام و شهيدان انقلاب اسلامي و دفاع مقدس و همچنين اشعاري با مضامين ديني و اجتماعي را قرائت كردند.
رهبر انقلاب اسلامي در اين مراسم در سخناني روند شعر و ادبيات فارسي را بعد از پيروزي انقلاب اسلامي رو به رشد خواندند و تاكيد كردند: شعراي كشور به‌‏ويژه شعراي جوان بايد با استفاده صحيح و مناسب از زبان فاخر شعر، روح اميد، حركت و پيشرفت را در جامعه و مخاطبان خود بدمند.
ايشان با اشاره به اشعار خوبي كه در خصوص مسائل ارزشي به ويژه شهادت، جهاد و دفاع مقدس سروده شده است، خاطرنشان كردند: بايد فضاي هنري و شعري در جامعه به سوي آرمان‌هاي انقلاب و ايجاد شوق و انگيزه براي جبران عقب‌ماندگي‌ها و تلاش خستگي‌ناپذير سوق داده بشود.
آيت‌‏الله خامنه‌اي با تاكيد بر اينكه ويژگي‌هاي شعر بعد از انقلاب، فضاي شعر كشور را وارد مرحله جديدي كرده است، افزودند: مسوولان فرهنگي و اصحاب شعر و ادب بايد اين فضا را مغتنم بشمارند و در جهت حفظ و هدايت اين دستاورد تلاش كنند.
ايشان همچنين شاعران جوان را به تلاش براي رسيدن به مدارج بالاتر شعر و ادب فارسي و اكتفا نكردن به يك حد خاص توصيه كردند.
در ابتداي اين مراسم نماز جماعت مغرب و عشاء به امامت آيت‌‏الله خامنه‌اي اقامه شد و حاضران روزه خود را به همراه رهبر انقلاب اسلامي افطار كردند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news68968.html