دولت پیگیر برنامه های توسعه
هموطن سلام , سه شنبه 7 آذر 1385 - ساعت 20:01

وزیر کشور گفت : دولت تصمیم جدی دارد , برنامه های بلند مدت , میان مدت و کوتاه مدت توسعه را به طور فراگیر , متوازن و متعادل در سراسر ایران اجرا کند .

 

وزیر کشور گفت : دولت تصمیم جدی دارد , برنامه های بلند مدت , میان مدت و کوتاه مدت توسعه را به طور فراگیر , متوازن و متعادل در سراسر ایران اجرا کند .
مصطفی پورمحمدی در نشست مشترک استانداران و معاونان امور عمرانی استانداریها در تهران افزود : اولویت دولت برای اجرای برنامه های توسعه , جبران عقب ماندگی مناطق محروم کشور است.
وزیر کشور با بیان اینکه در برخی حوزه ها از جمله امنیت سیاسی و حمل ونقل عمومی شاخصها رشد کرده است , افزود : در مناطقی مانند سیستان و بلوچستان به علت رشد امنیت بیش از 80 درصد مصوبات دولت اجرایی شده است.
وی انتخابات 24 آذر را بزرگ ترین و مهم ترین انتخابات پس از انقلاب اسلا‌می خواند و آمادگی کامل وزارت کشور را برای اجرای خوب این انتخابات اعلام کرد.
پورمحمدی همچنین با اشاره به اجرای طرح جایگزینی 250 هزار خودروی فرسوده در سال 85 افزود: دولت می کوشد , این میزان به 400 هزار خودرو تا پایان سال افزایش یابد .




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news72175.html