معاون پارلماني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، با بيان اينكه طرح صيانت از حريم فيبرنوري در مرحله پاياني كميسيون فرعي زير بنايي دولت قرار دارد، گفت: در صورتي كه اين طرح در دولت تصويب و به ما ابلاغ شود با قيد دو فوريت تقديم مجلس ميشود.
صمد مومنبالله اظهار داشت: انتظار داريم كه طرح صيانت از حريم فيبرنوري طي سال جاري در دولت تصويب شود و از مجلس نيز راي بگيرد.
وي، فيبرنوري را سرمايه ملي عنوان كرد و گفت: وزارت راه بايد در تصويب اين لايحه در كميسيون دولت همكاريهاي موثرتري را داشته باشد تا اين لايحه هر چه سريعتر تقديم مجلس شود.
مومن بالله، تعامل بيشتر وزارت ارتباطات با مجلس شوراي اسلامي را از جمله مهمترين برنامههاي اين وزارت خانه در سال جاري عنوان كرد و افزود: تمامي سعيمان اين است كه براي ارائه خدماتي با كيفيت بهتر با نمايندگان مردم تعامل بيشتري داشته باشيم.
معاون حقوقي و پارماني وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، با بيان اين كه هدف اين وزارتخانه افزايش ارتباطات در كشور و دسترسي هر چه بيشتر مردم به فناوري اطلاعات و ارتباطات است، تصريح كرد: در سال گذشته با به روز رساني تلفن ثابت و نيز واگذاريهاي زودتر از موعد تلفن همراه سعي در كاهش قيمت و افزايش ميزان دسترسي مردم به ارتباطات داشتيم و تمامي تلاش خود را براي افزايش سرانه IT هر ايراني در سال جاري به كار ميبنديم.
|