عضو کمیسیون انرژی مجلس: مجلس آماده است برای بنزین مازاد به دولت یارانه بدهد
شانا , يكشنبه 30 ارديبهشت 1386 - ساعت 15:22

حسن مرادی گفت: دولت امروز پیشنهاد خود را برای میزان سهمیه بنزین خودروها در جلسه هیئت وزیران مطرح می کند و مردم را از بلاتکلیفی کنونی می رهاند.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس آماده است برای عرضه بنزین مازاد بر سهمیه به دولت یارانه پرداخت کند.
حسن مرادی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دولت امروز پیشنهاد خود را برای میزان سهمیه بنزین خودروها در جلسه هیئت وزیران مطرح می کند و مردم را از بلاتکلیفی کنونی می رهاند.
وی با اشاره به مصوبه مجلس مبنی بر این که دولت موظف است بنزین مصرفی امسال کشور را از تولید داخلی و واردات تا سقف 5/2 میلیارد دلار تامین کند، افزود: مجلس آماده است تا با اختصاص یارانه به بنزین مازاد سهمیه بندی و رساندن قیمت هر لیتر بنزین آزاد تا سقف350 تومان به دولت کمک کند.
نماینده مردم اراک افزود: دولت با عرضه 80 لیتر بنزین در ماه برای هر خودرو موافق است که این میزان تنها 40 لیتر از متوسط مصرف در سال گذشته کمتر است؛ یعنی مردم تنها با صرفه جویی یک باک بنزین می توانند معضل کنونی را از میان ببرند.
وی اظهار کرد: امیدوارم مردم موضوع سهمیه بندی را یک بحران نپندارند و بپذیرند که با اندکی قناعت، به آیندگان خود کمک شایانی می کنند.
مرادی به گفته های روز گذشته وزیر کشور اشاره و تصریح کرد: وزیر کشور پذیرفته است که تاخیر در سهمیه بندی، عمل کردن به «خلاف قانون» است و به نظر نمی رسد این تاخیر طولانی باشد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news81508.html