كمالي : فدراسيون كاراته بايد پاسخگوي بي عدالتي ها باشد
فارس , سه شنبه 16 مرداد 1386 - ساعت 11:01

علي كمالي گفت: اين مسئله را به عينه در مسابقات انتخابي تيم ملي كاتا شاهد بوديم و به راحتي ديديم كه حق برادران باتواني كه از قهرمانان با سابقه ايران هستند، تضييع شد.

 

سرمربي تيم كاتاي اصفهان گفت: فدراسيون كاراته بايد پاسخگوي بي عدالتي هاي به وجود آمده در انتخابات تيم ملي كاتاي اعزامي به آسيا باشد.
علي كمالي با ابراز تاسف از اينكه هر چند وقت يكبار شاهد بي عدالتي و پايمال شدن حق شماري از ورزشكاران است، افزود: اين مسئله را به عينه در مسابقات انتخابي تيم ملي كاتا شاهد بوديم و به راحتي ديديم كه حق برادران باتواني كه از قهرمانان با سابقه ايران هستند، تضييع شد.
وي ادامه داد: تيم ما در مسابقات قهرماني ايران، نخستين دوره انتخابي تيم ملي (ارديبهشت ماه امسال با سه مرحله اجراي كاتا) و مسابقات بين المللي جام وحدت با قاطعيت و با اختلاف امتياز زياد نسبت به حريفان به برتري دست يافت؛ اما گويا اين نتايج به مزاج سر مربي محترم تيم ملي كاتا خوش نيامد.
كمالي تاكيد كرد: ايشان تلاش كردند كه مسابقات انتخابي را آنقدر تكرار كنند كه تيم دلخواهش انتخاب شود اين درحالي است كه تمامي اهل فن و كارشناسان برگزاري يك دوره رقابت انتخابي در فاصله اندك باقي مانده تا زمان اعزام به آسيا را كاملاً مرود و غير منطقي اعلام كردند. در اين شرايط تمامي تيم‌هاي داخلي بايد فقط به فكر برتري نسبت به حريفان داخلي خود باشند و به رقباي خارجي نمي توانند، بيانديشند.
سرمربي اصفهان خاطرنشان كرد: اين نوع برخورد تنها نشانگر عدم برنامه ريزي صحيح براي آماده سازي تيم بود كه موجب وارد شدن اضطراب و استرس شديد به ورزشكاران به ويژه تيمي كه چندين بار و در فواصل زماني متعدد شايستگي اش را به اثبات رسانده است، شد.اين در حالي است كه در دوره‌هاي قبلي سرمربي تيم ملي با يك مرحله انتخابي تيم خود را كه اختلاف امتياز بسيار نزديك با ما داشت جهت مسابقات آسيايي و جهاني انتخاب كرد و ما نيز هيچگونه اعتراضي نكرديم.
كمالي با بيان اينكه فدراسيون كاراته بايد پاسخگوي اين بي عدالتي ها باشد، گفت: چرا بر كادر فني و مسابقات انتخابي تيم ملي نظارت كافي حاكم نيست و اجازه داده مي شود تا حق ورزشكاران به راحتي پايمال شود. از سوي ديگر چگونه ممكن است در انتخابي آخر از سه داور سبك شوتو كان استفاده شود؛ ولي حتي از يك داور سبك شيتوريو استفاده نشود.
وي ادامه داد: اگر اين انتخابي به قول سرمربي تيم ملي كاتا آخرين گزينش است پس برگزاري مسابقات قبلي چه معنا و مفهومي داشت. گويا آن كاري بيهوده بوده كه فدراسيون انجام داده‌است! اگر آقاي سرمربي مي‌خواست تيمي را انتخاب كن كه به مزاجشان خوش آيد همان اول خيال همه را راحت كرده و اعلام مي كرد تا ديگر تيم ها پس از اين همه تلاش اكنون دچار دلسردي نشوند.
كمالي اظهار داشت: گويا سرمربي كاتا به جاي توجه به پيشرفت و كسب افتخار براي تيم ملي بيشتر به دنبال ايجاد اضطراب و نگراني در قهرمانان و جا دادن افرادي است كه خود مي پسندد در تيم ملي است. اينگونه برخوردها در نهايت به قرباني شدن كاتاي ايران مي انجامد و در آخر پايه‌هاي كاراته ايران را سست و لرزان مي‌كند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news85779.html