صابرفيضي: هيچ وعده‌اي براي تبديل وديعه‌ به سهام نداده بوديم
ایسنا , سه شنبه 13 شهريور 1386 - ساعت 12:38

صابر فيضي گفت: مخابرات هيچگاه وعده‌اي به مشتركان براي تبديل ودايع آنها به سهام نداده است بلكه بارها اعلام كرده است كه تبديل ودايع به سهام در بورس به نظر سازمان خصوصي‌سازي و بورس بستگي دارد.

 

با اعلام معاون سازمان خصوصي‌سازي مبني بر اينكه بر اساس ماده واحد كه سنوات گذشته مجلس شوراي اسلامي تصويب كرده تبديل اين ودايع جز حقوق عمومي است و هرگونه نقل و انتقال يا تبديل آنها به سرمايه با اجازه قانون باشد بنابراين تبديل اين ودايع به سهام منتفي است، مديرعامل مخابرات ايران گفت كه مخابرات هيچگاه وعده‌اي به مشتركان براي تبديل ودايع آنها به سهام نداده است.
صابر فيضي مديرعامل شركت مخابرات ايران پس از اعلام اسماعيل غلامي معاون سازمان خصوصي‌سازي مبني بر منتفي شدن تبديل ودايع شركت مخابرات به سهام اظهار كرد: اين موضوع هنوز به طور رسمي و كتبا به شركت مخابرات ايران اعلام نشده است.
او افزود: مخابرات هيچگاه وعده‌اي به مشتركان براي تبديل ودايع آنها به سهام نداده است بلكه بارها اعلام كرده است كه تبديل ودايع به سهام در بورس به نظر سازمان خصوصي‌سازي و بورس بستگي دارد.
مديرعامل شركت مخابرات ايران تصريح كرد: به دنبال برگزاري جلسه‌اي با مسوولان سازمان خصوصي‌سازي و بورس هستيم تا تصميم نهايي در خصوص تبديل شدن ودايع به سهام در بورس را جويا شويم و در نهايت مشخص شود سهام مخابرات به چه شكل در بورس عرضه خواهد شد.
چندي پيش حرف‌وحديث‌ها و ابهاماتي بر سر تبديل ودايع مشتركان به سهام و لزوم به‌روزرساني آنها مطرح شد اما با اعلام خبر منتفي شدن تبديل ودايع شركت مخابرات به سهام جاي اين سوال از مسوولان امر وجود دارد كه اگر ودايع مشتركان قابليت تبديل به سهام را نداشته‌اند چرا اين وعده به مشتركان مخابرات داده شد؟!




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news87510.html