دکتر کمال محامدپور : اجرای پایلوت نسل سوم تلفن همراه
هموطن سلام , سه شنبه 13 شهريور 1386 - ساعت 12:46

محامدپور گفت: پایلوت نسل سوم مخابرات سیار، در قالب یک پروژه داخلی مرکز تحقیقات مخابرات ایران اجرا می‌شود.

 

سرپرست مرکز تحقیقات مخابرات ایران گفت: پایلوت نسل سوم مخابرات سیار در مرکز تحقیقات مخابرات ایران اجرا می‌شود.
دکتر کمال محامدپور ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت:این پروژه به کمک شرکت چینی ZTE عملیاتی شده است.
وی افزود: در این پروژه نصب، راه‌اندازی و بهره برداری از نسل سوم شبکه تلفن همراه به صورت پایلوت اجرا خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: اجرای پروژه مذکور، جنبه آزمایشگاهی و انتقال تکنولوژی دارد.
دکتر کمال محامدپور در خصوص چگونگی اجرای این پروژه نیز گفت: پایلوت نسل سوم مخابرات سیار، در قالب یک پروژه داخلی مرکز تحقیقات مخابرات ایران اجرا می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس توافق به عمل آمده، تجهیزات مورد نیاز اجرای این پروژه توسط شرکت ZTE تأمین می‌شود و در صورت نیاز به هزینه‌های جزئی، از سوی مرکز تحقیقات تـأمین خواهد شد.
وی تأکید کرد: پایلوت نسل سوم شبکه تلفن همراه طی چند ماه آینده به طور کامل، اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: اپراتور سوم تلفن همراه می‌تواند از دانش فنی که با اجرای این پروژه حاصل خواهد شد، در جهت پیاده سازی شبکه خود استفاده کند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news87513.html