ضرغامی: طولانی شدن زمان تولید پروژه‌های الف ویژه طبیعی است
مهر , شنبه 17 شهريور 1386 - ساعت 12:04

پروژه‌های الف ویژه ملی هستند و با توجه به تنوع لوکیشن‌ها همیشه برای تولید نهایی آنها چند سال وقت لازم است، چون ممکن است در برآورد آنها اصلاحاتی انجام شود.

 

پروژه‌های الف ویژه ملی هستند و با توجه به تنوع لوکیشن‌ها همیشه برای تولید نهایی آنها چند سال وقت لازم است، چون ممکن است در برآورد آنها اصلاحاتی انجام شود.
رئیس سازمان صدا و سیما درباره نظارت بر روند تولید پروژه‌های الف ویژه گفت: "پروژه‌های الف ویژه پروژه‌هایی خاص و ملی محسوب می‌شوند. با توجه به هزینه‌های بالای این پروژه‌ها و تنوع بسیار بالا و گسترده سکانس‌ها، لوکیشن‌ها و فضاهای مختلفی که باید برای تصویربرداری فراهم شود، همیشه برای تولید نهایی چند سال وقت می‌خواهد."
مهندس ضرغامی افزود: "البته زمان ساخت این مجموعه‌ها هم در برنامه اولیه مشخص می‌شود، اما مثل هر پروژه‌ دیگری در زمان تولید ممکن است مجدداً اصلاح برآورد شده و باید متمم برایش در نظر گرفته شود. در بسیاری از موارد طولانی شدن زمان تولید بر مبنای اقتضا است. هر پروژه‌ دیگری هم دچار این مسائل می شود و بعد در یک روند طبیعی به تولید می‌رسد. خوشبختانه پروژه‌های الف ویژه در مسیری خوب قرار گرفته اند."
وی در پاسخ به این سئوال که شما همیشه بر ساخت مجموعه‌های طنز فاخر تاکید داشتید، حال مجموعه طنز "چارخونه" تا چه حد در این تعریف جا می‌گیرد، گفت: "وقتی این مجموعه تمام شود، قضاوتم را درباره آن خواهم گفت. بهتر است بگذارید این مجموعه به انتها برسد، بعد!"
رئیس سازمان صدا و سیما همچنین شایعه تغییر مدیر شبکه یک و مدیر مالی سازمان را هم تکذیب کرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news87730.html