قطبي: براي جبران لحظه شماري مي‌کنيم
برنا , سه شنبه 20 آذر 1386 - ساعت 21:04

افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال رسپوليس در هفته شانزدهم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر درست به مانند ديدار مقابل مقاومت سپاسي،بازي برده را برابر صباباتري با تساوي عوض کرد.آنچه که باعث ناراحتي سرمربي از بازيکنان شد.

 

افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال رسپوليس در هفته شانزدهم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر درست به مانند ديدار مقابل مقاومت سپاسي،بازي برده را برابر صباباتري با تساوي عوض کرد.آنچه که باعث ناراحتي سرمربي از بازيکنان شد. " قطبي در جديد ترين مصاحبه خود با سايت باشگاه پرسپوليس،آخرين تحولات فني تيم را بيان کرد:
آقاي قطبي شايعه شده است که شما با يک بازيکن ايراني شاغل در فوتبال اروپا براي پيوستن به پرسپوليس صحبتهايي داشته‌ايد؟
اصلاً اينطور نيست. من با هيچ بازيکن جديدي صحبت نکرده‌ام و اين خبر صحت ندارد.
يعني به نفرات جديدي نياز نداريد؟
ما با همين نفرات قهرمان خواهيم شد، هميشه مي‌توان يک تيم را قهرمان کرد و البته در گذشته از طريق باشگاه اقدامات مقتضي انجام شد، اما در حال حاضر هيچ اقدام جديدي در کار نيست.
قبل از اين گفته بوديد احتمالاً در بازي با پتروشيمي، بعضي نفرات جديد را خواهيد آزمود، ولي حالا گفته مي‌شود اکثر تيم را تغيير خواهيد داد؟
نه، نه! هنوز تصميم نگرفته‌ايم. يک مشکل ما اينست که در بازي با سپاهان شيث رضايي را نداريم. او بازيکن خوب ماست و بايد به فکر جايگزين مناسب باشيم. همچنين دوست داريم بعضي جوان‌ها خودشان را نشان بدهند، اما اين بازي شرايط خاصي دارد. تيم هايي مثل پتروشيمي وقتي به تهران بيايند و قرار باشد جلوي پرسپوليس بازي کنند، دو برابر خودشان بازدهي دارند. پس بازي مشکلي خواهد بود و نبايد حريف را دست کم گرفت. از اين رو قصد داريم تيمي بگذاريم که از پيروزي مطمئن باشيم. چنين بازي هايي هميشه براي تيم هاي قوي تر، خطرناک‌تر است.
در تمرين روز دوشنبه گلايه‌هايي را با بازيکنان مطرح کرديد، جريان از چه قرار بود؟
راجع به بازي و باشگاه حرف زديم. گفتم تيمي داريم که خيلي‌ها آرزوي حضور در آن را دارند. خواستم که در تمام لحظات بازي متوجه خطي که مربي از بالا مي‌دهد، باشند و هميشه براي سازماندهي تيم بازي کنند. براي آنها توضيح دادم که بايد متوجه نقش خود باشند و اهميت امتيازاتي که از دست رفت را بدانند. تنها چيزي هم که مهم است، اينست که هميشه بهتر بازي کنيم. ديروز درباره تيم ملي هم صحبت کرده بوديد و اينکه همزمان با پرسپوليس آنر ا اداره کنيد، چنين مساله‌اي مي‌تواند تمرکز يک مربي را بر هم بريزد. هواداران هم حساس هستند؟
من گفته‌ام به قولي که داده‌ام عمل خواهم کرد و اول بايد با پرسپوليس قهرمان بشوم.
اما از قول شما اينگونه مطرح نشد؟
من گفتم تيم ملي ايران در يک سال آينده چهار بازي دارد. آن بازي ها هم زمان هايي برگزار مي‌شود که پرسپوليس بازي ندارد. ممکن نيست من تعهدم به پرسپوليس را قرباني کنم. هر چند حضور در تيم ملي يک افتخار و آرزوي بزرگ است. البته يک نمونه جالب هم وجود دارد. گاس هيدينگ همزمان مربي تيم ملي استراليا و تيم آيندهوون بود. هر تيم در يک سوي دنيا بود و او استراليا را به جام جهاني برد و آيندهوون را هم قهرمان ليگ هلند کرد.
راستي شرايط تيم براي بازي بعدي چطور خواهد شد؟
من اطمينان دارم که اين بچه‌ها منتظر بازي بعدي هستند تا جبران کنند. البته براي هواداران هم پيامي دارم. فقط دلم مي‌خواهد از هواداران پرسپوليس عذرخواهي کنم. آنها زير باران آمدند و تا آخر بازي صبر کردند. اين عذرخواهي را بنويسيد و اميدوارم در تمام صحنه‌ها و بازي هاي بعدي، تيم بهتري باشيم و براي آنها جبران کنيم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news92079.html