هنگامه قاضياني بازيگر برتر سينما و تئاتر امروز 15/1/86 با حضور در ايستگاه شنيدني از ايفاي نقش خود در فيلم به همين سادگي مي گويد و اين برنامه ضمن مرور اخبار فرهنگي و هنري در بخش ديگري از مهمان ويژه ميبان ميرعباسي مترجم مجموعه كتابهاي پليسي كه اخيرا به چاپ رسيده خواهد بود.
گفتني است ايستگاه شنيدني با سردبيري آلبرت كوچويي از ساعت 21 تا 22:30 در روزهاي يكشنبه پخش ميشود.
* 76 اثر در مرحله داوري نهايي دبيرخانه جشنواره قصه تهران
عليرضا كيوانينژاد دبير نخستين جشنواره داستان نويسي راديو تهران از رسيدن 76 اثر به مرحله داوري نهايي در اين جشنواره خبر داد و تصريح كرد: كلك شبانه كه از اوايل زمستان سال جاري اقدام به برگزاري نخستين جشنواره داستاننويسي در دو بخش آزاد و ويژه قصه تهران نموده بود كه تعداد 100 اثر در اين مدت به دبيرخانه ارسال شد و از اين ميان 76 اثر داستاني به مرحله داوري نهايي رسيده آثاري نيز از كشورهاي هلند، آلمان، افغانستان، فرانسه و چين در جشنواره شركت داشتند.
كيوانينژاد در پاسخ به علت رد شد ديگر آثار گفت: برخي از داستانهايي كه به دبيرخانه ارسال شد يا بيش از اين به چاپ رسيده و يا برگرفته از ترجمه داستانهايي بود كه در سايت هاي مخلتف درج شده بود كه ما در برنامه كلك شبانه بارها اعلام داشتيم.
وي در پايان افزود: مراسم اختتاميه و اهداي جوايز به برگزيدگان در تاريخ 15 اسفندماه برگزار خواهد شد كه مكان و زمان آن متعاقبا اعلام ميشود.
|