چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

گزارش وضعيت آلودگي هواي تهران

«راهنمايي و رانندگي بودجه‌اش را از شورا مي‌گيرد و سياست‌گذارش‌اي هم بر عهده شورا است و سياست شورا توجه جدي به الزام معاينه فني خودروهاست»

روابط عمومي معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران، در گزارشي وضعيت آلودگي هواي پايتخت در آستانه فصل زمستان را مورد بررسي قرار داده و در نخستين گام به چگونگي برخورد دستگاه قضايي با اين موضوع پرداخته است.

 
اخبار هموطن آنلاين هفته

اخبار هموطن آنلاين ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

آذر 1387
 مسئله، صفحه‌های قرمز تقویم نیست
17/9/1387
بحث کاهش تعطیلات رسمی کشور، برای چندمین بار در مجلس مطرح شده؛ در حالی که نه اقتصاددانان و نه کارشناسان مسائل اجتماعی نظر مثبتی درباره آن ندارند.

طی چند هفته گذشته و به دنبال گفته‌های یکی از اعضای هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی مبنی بر بررسی حذف پنج یا شش روز از تعطیلات رسمی کشور در مجلس، بار دیگر موضوع کاهش تعطیلات رسمی کشور در رسانه‌ها مطرح شد.

 17/9/1387
مدیریت آلودگی هوا، سرگردان بین شهرداری و محیط زیست
در آستانه اوج گرفتن آلودگی هوا، کمیته اجرایی کاهش آلودگی هوای تهران، همچنان بلاتکلیف است.

شهروندان تهرانی برای زندگی در پایتخت هزینه های سنگینی می پردازند که مشکلات ناشی از آلودگی هوا از مهمترین آنهاست. این معضل خصوصا در پاییز و زمستان به علت سرد شدن هوا و پدیده وارونگی هوا چهره خشن تری به خود گرفته و...

 
 بیش از 60 درصد زنان تهرانی از رابطه با همسرانشان رضایت ندارند
17/9/1387
نتایج تکان‌دهنده مطالعاتی که در آخرین کنگره خانواده و سلامت جنسی ارائه شد.

در حالی که سرانجام برخی از مسئولان دولتی به طرح مساله شیوع اختلالات جنسی در میان همسران پرداخته­اند و امید می­‌رود گام بعدی، چاره‌جویی در این باب باشد، مطالعات نشان می­دهد فقدان آموزش به زنان و مردان جوان در آستانه ازدواج باعث شده است مساله به حد «بحران» نزدیک شود.

 17/9/1387
كاهش سن افسردگي در كشور به دوره نوجواني
بنابر آخرين پژوهش‌هاي صورت گرفته، متاسفانه سن افسردگي در كشور به محدوده سني نوجواني كاهش پيدا كرده است.

رئيس انجمن مبارزه با آسيب‌هاي رفتاري اعلام كرد: بنابر آخرين پژوهش‌هاي صورت گرفته، متاسفانه سن افسردگي در كشور به محدوده سني نوجواني كاهش پيدا كرده است.

 
 قاچاقچيان نبايد از تعقيب قضايي مصون بمانند
16/9/1387
رئيس قوه قضائيه در بخشنامه اي به مراجع قضايي تاکيد کرد که فروشندگان و واردکنندگان اصلي کالاهاي قاچاق نبايد از تعقيب قضايي مصون بمانند.

رئيس قوه قضائيه در بخشنامه اي به مراجع قضايي تاکيد کرد که فروشندگان و واردکنندگان اصلي کالاهاي قاچاق نبايد از تعقيب قضايي مصون بمانند.

 16/9/1387
وقتي رضايت شغلي نباشد...
نيروي انساني سرمايه بزرگي براي دستيابي به اهداف در هر سازماني محسوب مي‌شود.

معلم را مي‌توان ناخداي كشتي بزرگ تعليم و تربيت ناميد كه رمز سعادت و عاملي مهم در فرآيند توسعه محسوب مي‌شود. اما سوال اين است كه چگونه مي‌توان از توانايي‌هاي وي در ارائه دانش و حل مشكلات جامعه بشري سود جست؟ يكي از عوامل مهم در استفاده صحيح از توانايي‌هاي معلم توجه به رضايت شغلي وي است.

 
 اعتماد عمومي پيش‌شرط انضباط اجتماعي
16/9/1387
طرح انضباط اجتماعي كه از يك هفته پيش در پايتخت ‌آغاز شد، گويا قرار است با تاكيد بر ايجاد نظم و ‏امنيت كه از وظايف ذاتي پليس است ادامه پيدا كند.

طرح انضباط اجتماعي كه از يك هفته پيش در پايتخت ‌آغاز شد، گويا قرار است با تاكيد بر ايجاد نظم و ‏امنيت كه از وظايف ذاتي پليس است ادامه پيدا كند.

 15/9/1387
طلبكاران مهريه هميشه نگرانند
بهتر است زنان پس از دريافت مهريه بر سر ميزان مهريه و دريافت آن با همسر خود به توافقي قطعي برسند و پرونده مهريه را ببندند تا...

تعيين، دريافت و پرداخت مهريه يكي از پيچيده‌ترين مسائلي است كه دادگاه‌هاي خانواده به آن رسيدگي مي‌كنند. پرونده‌هايي با اين موضوع معمولا وقت و انرژي فراواني از مراجعان به دادگاه و محاكم مي‌گيرد.

 
 دانشجويان مستعد سوء‌مصرف مواد مخدر داراي سطح پائين‌تري از دينداري هستند
15/9/1387
مذهب مي‌تواند مصرف مواد و بهبودي از آن را از طريق برقراري يك نظم اخلاقي تحت تأثير قرار دهد...

نتايج تحقيقات پژوهشگران دانشگاه تهران نشان مي‌دهد دانشجويان مستعد سوء‌مصرف مواد مخدر نسبت به دانشجويان غير‌مستعد‌ داراي سطح پائين‌تري از دينداري هستند.

 15/9/1387
آمار افزايش‌ا‌يدز در ايران شوخي‌نيست
آموزش و پرورش مي تواند آموزش را از مدارس ، سازمان امور مساجد آموزش را از حسينيه ها و مساجد شروع کند...

رئيس مرکز تحقيقات ايدز ايران هشدار داد؛ آمار افزايش بيماري ايدز در کشور شوخي نيست، بايد جوانان را در آگاهي دهي به روش هاي ايمن در روابط جنسي مثل استفاده از کاندوم آموزش داد.

 
 بلوتوث در کمین ستاره‌ها...
12/9/1387
بلوتوث به عنوان یک رسانه فردی فراگیر، اکنون فقط با پروتکل‌های فنی ضد اختلال و آنتی‌ویروس پشتیانی می‌شود و...

سال 1995 بود که ماریا خورسند، بانوی 38 ساله مازندرانی، همراه با 200 مهندسی که زیر دستش در شرکت اریکسون کار می‌کردند، پس از 7 سال مطالعه و تلاش مداوم، به یک فناوری انقلابی در انتقال بی‌سیم اطلاعات بین گوشی‌های تلفن همراه دست پیدا کردند...

 12/9/1387
همدستان پنهان چرخه سرقت
مبارزه با سرقت در کنار برخورد با جرائم جنايي، جرائم خشن و جرائم رايانه يي يکي از مهم ترين دغدغه ها و اهداف پليس آگاهي است.

کارشناسان علوم اجتماعي در بررسي پديده هاي مختلف که در هر جامعه رخ مي دهد به اين نکته اساسي دست يافته اند که بروز و تداوم هر پديده، علاوه بر عامل اصلي و مولد آن به چند عامل فرعي ديگر نيز بستگي دارد که حيات پديده را به صورت مستمر تضمين مي کند.

 
 مددكاران در تنگنا...
5/9/1387
قراردادي‌ها از هرگونه مزايايي محرومند و حتي شكايتي نمي‌كنند؛ چون داوطلبان كار آنقدر زياد هستند كه بسادگي مي‌توانند جاي قراردادي‌هاي ناراضي را بگيرند.

سخت است كه از بدبختي‌هاي آدم‌هاي ديگر بشنوي و خودت يك دنيا مشكل داشته باشي، سخت است كه بخواهي درد تنگدستان را مداوا كني و خودت دلواپس فردا باشي، سخت است كه بخواهي از ديگران حمايت كني و سازماني كه در آن مشغول به كاري، از تو حمايت نكند.

 5/9/1387
عطاريها مجاز به تجويز داروي گياهي نيستند
با توجه به جو حاصل در جهت تشويق به مصرف داروهاي طبيعي و سنتي، مصرف گياهان دارويي با اقبال عمومي روبرو شده است.

دكتر اميرحسين جمشيدي با ابراز نارضايتي از اين كه هم اكنون برخي عطاريها اقدام به تشخيص بيماري و ارائه نسخه به بيماران مي‌كنند، گفت:‌ اين در حالي است كه بر اساس قوانين موجود كشوري حتي داروسازان نيز اجازه تشخيص و تجويز دارو را ندارند.

 
  1   2
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار