يكشنبه 3 آذر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

دید گاه دو گردشگر فرانسوی در بازدید از نمایشگاه عکس "نور"

افتتاح نمایشگاه عکس عفاف و حجاب (نور) در خانه عکاسان ایران

نمایش فیلمهای منتخب جشنواره نور

بايگان: جاي سريال‌هايي نظير روز حسرت خالي بود

افسانه بايگان معتقد است در كشوري نظير ايران كه داعيه دار فرهنگ معنوي و مذهب است جاي سريال‌هايي نظير «روز حسرت» خالي بود.

 
اخبار تحليل هفته

اخبار تحليل ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

از 13/7/1387 تا 16/7/1387
 هولناک ترین جنایت پاییز 87 تهران
16/7/1387
مرد عصیانگری ، پسر خردسالش را قربانی تکان دهنده ترین جنایت پاییز 1387تهران کرد.

دقایقی بعد بازپرس «محمد شهریاری» کشیک دادسرای ناحیه 27 و افسران دایره 10 اداره آگاهی مرکز به ساختمان مورد نظر در شهرک شهید بروجردی (جنوب شرق تهران) رفتند و با دیدن جنازه سر بریده پسر کوچولو رسیدگی به هولناک ترین جنایت پاییز 1387تهران را در دستور کار خود قرار دادند.

 16/7/1387
امنیت الکترونیک در دستان شما
فناوری ارتباطات و اطلاعات در سال های اخیر موفق شده است تاثیری مستقیم و چشمگیر در عرضه خدمات به مشتریان برجای بگذارد.

اگرچه تا چند سال پیش ادارات کمتر سراغ استفاده از رایانه ها و دستاوردهای نوین فناوری می رفتند و در بیشتر مواقع ترجیح می دادند از ابزارهای سنتی استفاده کنند اما امروزه فناوری ارتباطات و اطلاعات حرف اول را در بیشتر سازمان های کوچک و بزرگ در سراسر جهان می زند.

 
 زنان محجبه به ایران مهاجرت می کنند
16/7/1387
برترین فیلم های جشنواره بین المللی عفاف و حجاب (نور) ، از هفتم تا نهم آبان ماه در سینماهای بهمن ، سپیده و آزادی در تهران اکران خواهد شد.

هموطن آنلاین- فرزانه فرشاد ؛ تهیه کننده و کارگردان فیلم « رنگ عفاف » ، گفت: افراد تازه مسلمان در رفتار ومنش خود همواره سعی دارند، عفیف بودن را به عنوان یک سمبل اسلامی به نمایش بگذارند.

 15/7/1387
محاکمه زن 18 ساله به اتهام کشتن تازه داماد
زن جوانی که به اتهام کشتن تازه داماد بازداشت شده است امروز در دادگاه کیفری تهران ، پای میز محاکمه نشست.

زنگ تلفن همراه بازپرس کشیک جنایی پایتخت ، شامگاه 15 اردیبهشت 1386 به صدا درآمد و خبر رسید «احمد» 23 ساله به خاطر مصرف قرص برنج ، در بیمارستان «لقمان» تهران تسلیم مرگ شده است.

 
 در نكوهش رفتار همیشه بد قلعه نویی
15/7/1387
امیر قلعه نویی در دوران بازیگری به اخلاق خوب شهره نبود بلكه او را در گروه «Bad Boys» فوتبال ایران قرار می دادند. بازیكنی پرخاشگر كه ناسزاها و فحش های ركیك هم از زبانش شنیده می شد.

امیر قلعه نویی در دوران بازیگری به اخلاق خوب شهره نبود بلكه او را در گروه «Bad Boys» فوتبال ایران قرار می دادند. بازیكنی پرخاشگر كه ناسزاها و فحش های ركیك هم از زبانش شنیده می شد. او دوست داشت در چشم باشد و قدرت و نفوذش را به خیلی ها اثبات كند و برای همین خودش را اینگونه به نمایش می گذاشت و تصورش بر این بود كه اینگونه و از طریق جنجال ها می تواند «دیده» شود.

 15/7/1387
قانون مالیات بر ارزش افزوده تعلیق نمی شود
وزیر بازرگانی امکان تعلیق قانون مالیات بر ارزش افزوده را رد کرد و گفت:اجرای این قانون، اثر تورمی ندارد و قانون باید اجرا شود.

وزیر بازرگانی امکان تعلیق قانون مالیات بر ارزش افزوده را رد کرد و گفت:اجرای این قانون، اثر تورمی ندارد و قانون باید اجرا شود.

 
 مجوزی كه بر ابهام‌ها افزود
15/7/1387
بعد از یك هفته شك و تردید در برگزاری كنسرت محمدرضا شجریان، معاون دفتر موسیقی وزارت ارشاد اعلام كرد كه مجوز برگزاری این برنامه صادر شده است.

بعد از یك هفته شك و تردید در برگزاری كنسرت محمدرضا شجریان، معاون دفتر موسیقی وزارت ارشاد اعلام كرد كه مجوز برگزاری این برنامه صادر شده است.

 15/7/1387
در جنگ الكترونيكي آمريكا؛ نامزد خرها آنلاين تر است
اوباما 47 ساله پير مردي 72 ساله را پيش‌رو دارد كه اذعان كرده از كامپيوتر سر در نمي‌آورد و اميدوار است به عنوان مسن‌ترين ساكن كاخ سفيد برگزيده شود.

اوباما نامزد حزب دموكرات انتخابات آمريكا ده‌ها ميليون دلار بيش از جان مك‌كين همتاي جمهوري خواه‌ خود،‌ حمايت مالي آنلاين به دست آورده كه اين امر نشان دهنده مهارت بالاي تيم تبليغاتي او در بهره‌گيري از قدرت اينترنت به عنوان رسانه‌اي قدرتمند است.

 
 صهیونیسم عامل رواج فرهنگ برهنگی در جهان است
15/7/1387
چادر، درحقیقت هویتی ایرانی دارد واین پوشش درزنان وابسته به طبقات اجتماعی بالا در ایران باستان رایج  بود.

هموطن سلام-حجت الاسلام والمسلمین سید حامد حسینی؛ گفت: در فرهنگ تمامی ادیان وتمدنهای اصیل دنیا ، حجاب به عنوان یک اصل کلی مورد توجه بوده و جزئی از هویت یک زن را تشکیل می داد. به گونه ای که اگر به لباس های زنان اروپایی قبل از رنسانس دقت شود نوعی حجاب در بانوان آن عصر به صورت لباسهای بلند وگشاد قابل مشاهده است.

 15/7/1387
وزير ارشاد: براي هر ذائقه‌اي روزنامه داريم
صفارهرندي گفت: ذائقه‌هاي مخالف حتي روزنامه‌هاي بيشتري دارند اما باز هم مي‌گويند در مملكت خفقان وجود دارد.

محمد حسين صفارهرندي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اين‌كه «امروز براي هر ذائقه‌اي روزنامه داريم» ، گفت: ذائقه‌هاي مخالف حتي روزنامه‌هاي بيشتري دارند اما باز هم مي‌گويند در مملكت خفقان وجود دارد.

 
 اعتراف «عارف» به جنایت
15/7/1387
بررسی ها نشان می داد او به دست همکارش «عارف» از پا درآمد و بر اساس همین فرضیه ، متهم 25 ساله با تلاش پلیس ردیابی و دستگیر کردند.

قرار مجرمیت مرد جوانی که به دنبال آدمکشی در یک ساختمان نیمه ساز شرق پایتخت ، بازداشت شده است امروز در دادسرای ناحیه 27 پایتخت صادر شد.

 15/7/1387
ارث پدری بوی خون می داد
مردی که خواهرش را در تهران قربانی ارث پدری کرد امروز رضایت مادرش را جلب کرد.

عقربه ها ، ساعت 15 سه شنبه - چهارم تیر87 - را نشان می داد که بازپرس «محمد حسین شاملو» کشیک ناحیه 27 از جنایت خانوادگی در جنوب شهر باخبر شد.

 
 بی توجهی به رعایت عفاف مانع رشد و شکوفایی فردی است
15/7/1387
یکی از عوامل آشفتگی روحی، عدم رعایت عفاف در نگاه و رفتار یعنی ابتلاء به نگاه های آلوده و ارتباط های نامشروع است.

هموطن آنلاین- بی توجهی به رعایت عفاف موجب آشفتگی روحی می شود و در نهایت این روان پریشی مانع رشد و شکوفایی فردی است.

 15/7/1387
چادر سنتی بهترین نوع پوشش است
در دین اسلام حد حجاب تعیین شده است و با توجه به آیات و روایات مشخص می شود که رعایت حداقل حجاب بر هر مسلمانی واجب است.

هموطن آنلاین- چادرملی، بیشتر برای خانم هایی که ازمانتو و پوشش های مشابه استفاده می کنند ، مناسب است و بهتر است خانم های چادری از همان چادرهای قبلی استفاده کنند، چرا که چادر سنتی بهترین نوع پوشش است.

 
 زیبایی خوشبختی می آورد؟
15/7/1387
یک بررسی علمی نشان می‌‌دهد، مردانی که همسران زیبا دارند. عمرشان کوتاه‌تر است.

براساس این بررسی که بر روی سه‌هزار و 509 مرد که همسران‌شان زیبا هستد، انجام شده، هر چه زیبایی زنان بیشتر باشد، مرد آنها در سن پایین‌تری از دنیا رخت بربسته است.

 14/7/1387
مادر داغدار به قاتل پسرش زندگی دوباره بخشید
پسری که دوستش را قربانی دعوای مستانه کرد امروز با گذشت مادر مهربان قربانی ، از یک قدمی چوبه دار به زندگی بازگشت.

پلیس و قاضی جنایی وقت پایتخت ، ظهر 18 شهریور 1379 از کشته شدن پسر 24 ساله ای به نام «ابراهیم» درخیابان «هفت چنار» باخبر شدند و به آنجا رفتند.

 
 حقوق مساوی در دنیای سایبر
14/7/1387
وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات رومانی تصمیم دارد بیشترین اهداف خود را بین سال های 2007 تا 2009 میلادی تحقق بخشد.

در طول سه، چهار دهه گذشته اندیشمندان بسیاری بر فرآیند گذار از جامعه صنعتی تاکید کرده اند و اصطلاحات متفاوتی را برای این عبور و تغییر به کار برده اند که نظریه و اصطلاح «دانیل بل» که بر جامعه فراصنعتی وروی آوردن به جامعه اطلاعات تاکید دارد...

 14/7/1387
قربانيان بي‌گناه سرويس‌هاي ايميل
گوگل هيچ گاه يك شماره مجاني به شما پيشنهاد نمي‌كند، كسي را نيز براي مشكلات كاربري اينچنيني استخدام نكرده تا به كمك شما بيايد.

فرض كنيد كه فردا صبح مثل هميشه از خواب برمي‌خيزيد، وارد محيط سرويس ايميل خود مي‌شويد، شناسه كاربري و رمز عبورتان را وارد مي‌كنيد و به طور ناگهاني پيغامي ناآشنا به چشم‌تان مي‌خورد كه در آن نوشته شده: «شناسه‌ كاربري و رمز عبور شما همخواني ندارد».

 
 مديرعامل خانه سينما: محدود شدن به سينماي حرفه‌ اي ، مرگ سينماست
14/7/1387
مديرعامل خانه‌ سينما گفت: اصرار داشتم براي تكريم از اين صنف در اين نشست حضور داشته باشم. چراكه بسياري سينما را مترادف با سينماي حرفه‌اي مي‌دانند، در صورتي‌ كه تفكيك بخش‌هاي مختلف سينما مي‌تواند كمكي موثر به سينما بكند.

محمدمهدي عسگرپور مديرعامل خانه سينما و مجتبي ميرطهماسب ، ناصر صفاريان و بهرام عظيم‌پور از اعضا هيات مديره انجمن مستندسازان، طي يك نشست خبري به بهانه‌ اعلام برنامه‌هاي نمايش 40 فيلم مستند برگزيده جشن خانه سينما، از دغدغه‌ نمايش فيلم‌هاي مستند سخن گفتند.

 14/7/1387
براي شاد بودن تلاش كنيد!!!
آيا بخاطر مي آوريد زمانـي كـه يك دوست قديمي بطور غير منتظره با شما تماس گرفت چه احساسي داشتيد؟

خـوشحالي يك وضعيت خاص ذهـنـي اسـت. هـر فـردي در زنـدگي خـود روزهـايي را تجربه نموده كه برايش خوشايند نبوده است. اما ناخرسندي مزمن ميتواند سلامتي، شغل و روابط شما را تحت تاثير قرار دهد.

 
  1   2
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار