دکتر محمد اسحاقي در جلسه برنامه ريزي خبرگزاري برنا که پنج شنبه گذشته برگزار شد، حضور يافت و به تشريح برنامه هاي 13 گانه سازمان ملي جوانان در سال 1387پرداخت.
وي برنامه هاي سازمان ملي جوانان را با عنوان سند ساماندهي جوانان در قالب 13 برنامه شامل برنامه هاي ساماندهي ازدواج، اوقات فراغت، ارتقاي هويت ديني و ملي، توسعه و ارتقاي مشارکت، ساماندهي اشتغالي جوانان و IT، ساماندهي مسکن، ارتقاي رفاه و تامين اجتماعي، ساماندهي مطالعاتي، علمي و پژوهشي در حوزه جوانان، دانست.
دکتر اسحاقي همچنين حفظ سلامت جسمي، رواني، اجتماعي و معنوي جوانان، ارتقاي نقش نهاد خانواده در امور جوانان، ساماندهي شاخص هاي امور جوانان، شناسايي و تقويت تشکل هاي غيردولتي مرتبط با امور جوانان، اصلاح ساختار و منابع و ارتقا و توانمندسازي سازمان هاي مسئول (دولتي، غيردولتي امور جوانان) را از ديگر برنامه هاي سند ساماندهي جوانان برشمرد.
معاون مطالعات و تحقيقات سازمان ملي جوانان گفت: مطالعه و تدوين برنامه ها و راهبردها با عقبه فکري و با استفاده از نظرات نخبگان و کارشناسان امر صورت مي گيرد که اولويت هاي سازمان و برنامه هاي آن از ديگر موارد مورد توجه در تهيه اين سند بوده است.
وي چارچوب و مسير تدوين و پيگيري سند برنامه توسعه چهارم کشور را شناسايي مشکلات، ظرفيت ها و مسايل و مباني نظري برنامه بر اساس مباني آينده نگري و چالش ها و فرصت ها دانست و تاکيد کرد: ابتدا شناسايي نقاط ضعف و قوت اهميت دارد و بعد از تدوين و چاره انديشي، راهکارها و سياست هاي لازم انديشيده مي شود.
اسحاقي افزود: پس از مکتوب شدن برنامه توسط سازمان ملي جوانان برنامه ريزي انجام گرفته و توسط نهاد يا سازمان مربوطه بايد بررسي و اجرا شود که البته نظارت بر اجراي آن توسط سازمان ملي جوانان صورت مي گيرد.
وي همچنين يادآور شد: در صورتي که اين سند به شکل منسجم و با برنامه ريزي دقيق عملياتي نشود، هدف برنامه ها محقق نشده و در صورت اجرا بي اثر خواهد بود. وي در عين حال تاکيد کرد: البته از 13 موضوع سند ساماندهي جوانان پيش نويس 12 مورد آن تهيه و تصويب شده است و قوانين کشور ارزيابي و پالايش مي شوند تا به نفع جوانان کشور سوق يابد. |