سه شنبه 6 آذر 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات بزرگان ICT ایران در خارج از کشوررا بيشتر بشناسيم

 
 

هموطن , شنبه 7 آبان 1384

بزرگان ICT ایران در خارج از کشوررا بيشتر بشناسيم

 
 

آشنایی با افکار و شخصیت انسان های پویا و خلاق حتی در حد یک مرور کلی ، بسیار ارزشمند است .

بزرگان ICT ایران در خارج از کشوررا بيشتر بشناسيم
هموطن-علی محمد آقازمانی- آشنایی با افکار و شخصیت انسان های پویا و خلاق حتی در حد یک مرور کلی ، بسیار ارزشمند است . به همین مناسبت ، با 7 تن از بزرگان فناوری اطلاعات ایران آشنا می شوید. این 7 نفر ، مانند هزاران متخصص ICT ایرانی ، از شهرت بالایی برخوردار هستند و در حیطه کاری خود از اثر بخشی مطلوبی بهره مند بوده اند.

یک نکته مهم
در تحریر این گزارش ، به این فکر افتادیم که مرجعی رسمی یا غیر رسمی خوبی برای پیدا کردن نام و اطلاعات و سوابق کاری شخصیت ها و متخصصان بزرگ ایرانی خارج از کشور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ، بیابیم. اما به جز چند مرجع ناقص مثل www.bamak.ir و www.ITjob.ir و شبکه اطلاع رسانی نخبگان ، مجموعه مناسب و قابل اعتنایی پیدا نشد . به هر حال ، خیل عظیمی از متخصصان صاحب نام حوزه ICT ایران در خارج از کشور ، برای برقراری ارتباط ، نیازمند شناسایی شدن بهینه هستند .

*دکتر بهمین ثیابی
مدیرعامل شرکت HiGrade انگلستان دکتر بهمن ثیابی (نفر چهارم از سمت راست)، استاد دانشگاه وست مینستر انگلستان ، از دهه هفتاد میلادی ، با سرمایه مالی اندک اما با فکر ممتاز و تلاش خویش ، توانست با همکاری جمعی از فارغ التحصیلان ایرانی مقیم انگلیس و مدیریت بهینه بر تیم فنی خود ، شرکت هایگرید اینترنشنال را با چند هزار دلار تاسیس کند. این شرکت ، در زمینه مونتاژ کامپیوترهای شخصی آغاز به کار کرد ، اما بعد ها ، با تولید نوت بوک های هایگرید و ابداع دستگاه ایستگاه رسانه ای دیجیتال (DMS) ، یکی از پیشرفته ترین شرکت های اروپایی در امر فناوری اطلاعات شد. به گونه ای که نوت بوک های HiGrade ، امروزه به عنوان ممتاز ترین نوت بوک های دنیای از نظر کیفیت و کارایی ، شناخته شده اند. سایت این شرکت ایرانی www.HiGrade.ir است .

*امید کردستانی
معاون بازاریابی شرکت Google همه ایرانی ها در سراسر جهان ، گوگل را با نام امید کردستانی (نفر اول سمت راست ) می شناسند. اميد كردستاني، معاون ارشد رئيس گوگل در زمينه ارايه خدمات جهاني خريد و فروش كالا، سود فراواني را نصيب بخش خصوصي اين سايت اينترنتي كرده است.
هفته نام تایم در سال 2004 از قول لورا لاک ، نویسنده این مجله نوشت : تلاش هاي مهندس کردستانی ، بزرگترين سايت جستجوگر دنيا را به داغ ترين بازار تبليغاتي شبكه اي تبديل كرده كه فقط در ظرف ۱۸ ماه توانسته است از بيش از ۱۰۰ هزار آگهي كننده تبليغاتي سبقت بگيرد. طبق محاسبات تحليل گران، ماليات بر درآمد حاصل از اين آگهي هاي تبليغاتي ، يك ميليارد دلار سود مالي نصيب گوگل خواهد كرد. گفتنی است امید کردستانی فوق لیسانس MBA دارد و از مغزهای ارشد گوگل به شمار می آید.

*فرزاد ناظم
مدیر فنی سایت Yahoo فرزاد ناظم (نفر دوم سمت راست) در اوايل سال 1996 به عنوان معاون ارشد بخش فني به ياهو (Yahoo) ملحق شده و در سال 1997 مدير فني آن شد .وي كه داراي ليسانس علوم كامپيوتر از دانشگاه صنعتي كاليفرنياست، مسئول نظارت بر تمامي حوزه هاي مهندسي، شامل نحوه عملكرد سايت و توسعه محصول است .تجربه كاري وي در مناصب فني و اجرايي به بيش از 18 سال مي رسد .ناظم قبل از اينكه به ياهو ملحق شود، معاون ارشد بخش وب سرور و رسانه شركت معظم اوراكل (Oracle) بوده است .وي همچنين مسئوليتهاي مختلفي را در شركتهاي SYDIS و Rolm Corporation به عهده داشته است.

*امیر مجید مهر
معاون بخش رسانه های دیجیتال Microsoft مهندس امیر مجید مهر (نفر سوم سمت راست ) ، معاون ارشد بخش رسانه های دیجیتال نرم افزار ویندوز در شرکت مایکروسافت است. تیمی که سرپرستی ان را مجید مهر بر عهده دارد ، توسعه و پیاده سازی فناوری رسانه های دیجیتالی صدا و تصویر را در نرم افزارهای مختلف تحت ویندوز بر عهده دارد. Movie Maker2 ، power point 2003 از جمله محصولات کاربردی این بخش به شمار می آیند. قبل از ملحق شدن مجید مهر به مایکروسافت ، ایشان به عنوان مسئول ارشد بخش مهندسی ارتقای کارایی در شرکت سونی فعالیت می کرد.
نشانی : www.microsoft.com/presspass/exec/amirm/ پایگاه وب اختصاصی ایشان است .

*جواد خاکی
معاون بخش فناوری های شبکه ای Microsoft مهندس جواد خاکی (نفر پنجم از سمت راست ) ، به عنوان یکی از مطرح ترین مهندسان ارشد غول نرم افزاری جهان ، مایکروسافت به شمار می رود. ایشان ، در زمینه پروژه های مبتنی بر شبکه و ساخت دستگاه های مربوط به ان ، فعالیت می کند .
پروژه هایی چون : dial-up networking ،, wireless networking ، broadband infrastructureاز جمله مشهور ترین فعالیت های شبکه ای مایکروسافت در سال های اخیر به مدیریت خاکی بوده است . ایشان 25 سال در زمینه طراحی سخت افزار و نرم افزار تجربه دارد و هم اینک مدیر یک تیم 700 نفری از کارمندان مایکروسافت است . استراتژی های موجود در توسعه ویندوز ویستا ، تا حد زیادی مربوط به نوآوری های آقای خاکی می باشد . به خاطر یک عمر فعالیت های ارزنده وی در زمینه توسعه محصولات شبکه ای ، دانشگاه پکن در سال 2003 به وی درجه پروفسور افتحاری اعطا کرد.

*امید پیر یار
بنیانگذاره خرده فروشی ebay امید پیر یار (نفر دوم از سمت چپ) ، جوان ایرانی مقیم آمریکا ، حدود 10 سال پیش ، با ایجاد یک سایت خرید و فروش آنلاین اجناس دسته دوم در اینترنت ، به کمک همسرش در اتاق کوچکی در یکی از ایالت های امریکا ، فعالیت ebay.com را استارت زد. این سایت ظرف 5 سال ، پیر یار را به عنوان یکی از میلیاردر ترین ایرانیان جهان و در زمره یکی از بزرگان اینترنت قرار دارد. سایت خرده فروشی وی ، هم اکنون روزانه به میلیون ها نفر در سراسر جهان خدمات خرید و فروش آنلاین ارائه می دهد .
مجموعه فعالیت های امید یار و تیم فنی وی ، دسترسی به میلیون ها کد کالا را در فروشگاه های الکترونیکی ebay برای بیش از 150 میلیون نفر در سراسر جهان فراهم کرده است . امیدیار در سال 1988 از دانشگاه Tufts لیسانس مهندسی علوم کامپیوتر دریافت کرد.

*دکتر علی اکبر جلالی
سفیر ICT ایران در جهان دکتر علی اکبر جلالی (نفر اول سمت چپ) ، فوق دکترای مهندسی برق و الکترونیک و استاد دانشگاه ویرجینیای غربی آمریکا است . ایشان ریاست یک پژوهشگاه تحقیقاتی ارزنده را در دانشگاه علم و صنعت تهران نیز عهده دار هستند.
شهرت داخلی و بین المللی ایشان به دلیل تئوری موج چهارم وی برای دنیای مجازی و تلاش های بی وقفه در جهت گسترش ICT روستایی و طرح ملی دانشگاه مجازی در کشور و فراگیر کردن ضریب نفوذ فناوری اطلاعات باشد . مقالات و کنفرانس های متعدد دکتر جلالی در مراکز علمی و تحقیقاتی فناوری اطلاعات خارج از کشور ، ایشان را به یک عنوان ، سفیر ICT ایران در جهان کرده است . http://www.csee.wvu.edu/~jalali پایگاه وب شخصی ایشان به شمار می رود .

 
 

تنها دو درصد از بودجه ICT كشور به تحقيقات اختصاص يافته است
از افزايش بازاریابی شبکه ای تا آمدن دکتر سلیمانی به وزارت ICT

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
تامین مسکن ارزان قیمت برای زوج‌های جوان
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
اراک و قزوین، میزبان بازی‌های ۳ هفته ابتدایی استقلال و پرسپولیس
:: فرهنگ و هنر ::
ساعد سهیلی بازیگر «ترور» شد
:: حوادث ::
جنایت هولناک در پارک قیطریه/ پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت!

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار