چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گزارش ويژه براي مقابله با كمبود جهاني مواد غذايي و خشكسالي بايد صرفه جويي كرد

 
 

سه شنبه 17 ارديبهشت 1387

براي مقابله با كمبود جهاني مواد غذايي و خشكسالي بايد صرفه جويي كرد

 
 

خشكسالي همچنين كمبود برق را به دنبال خواهد داشت كه بر توليد اثر مي‌گذارد و پيامدهاي اقتصادي خواهد داشت.

براي مقابله با كمبود جهاني مواد غذايي و خشكسالي بايد صرفه جويي كرد
رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به كمبود جهاني مواد غذايي و خشكسالي در سال جاري، بر صرفه جويي در مصرف آب و برق تاكيد كرد.
غلامعلي حداد عادل رئيس مجلس شوراي اسلامي صبح امروز سه‌شنبه طي سخناني در صحن علني مجلس، با اشاره به سرماي بي سابقه زمستان سال گذشته كه خسارات شديدي به كشاورزان وارد كرد، خاطرنشان كرد: در سال 87 هم با خشكسالي مواجه هستيم كه در تعدادي از استان‌هاي كشور از جمله در تهران، اين خشكسالي محسوس است.
وي مشكل خشكسالي را محدود به ايران ندانست و آن را مشكلي جهاني برشمرد و يادآور شد: در منطقه خشكسالي شديدي وجود دارد و در بسياري از مناطق جهان، خشكسالي پديد آمده و اوضاع اقليمي به هم ريخته است.
حداد عادل يكي از پيامدهاي سنگين خشكسالي را مشكل كمبود مواد غذايي مانند برنج، گندم و حبوبات دانست كه سبب افزايش قيمت خواهد شد و در صادرات و واردات و بازارهاي جهاني مواد غذايي تاثير خواهد گذاشت.
رئيس مجلس با اشاره به سه برابر شدن قيمت برنج صادراتي بعضي از كشورها در يك سال گذشته، خاطرنشان كرد: زنگ خطر درباره كمبود مواد غذايي در جهان به صدا در آمده تا به حدي كه دبيركل سازمان ملل خواستار تشكيل يك نيروي ضربتي و واكنش سريع براي مقابله با گرسنگي، قحطي و كمبود مواد غذايي در جهان شده است.
وي با اشاره به تذكرات كتبي نمايندگان به مسئولين اجرايي كشور در هفته‌هاي اخير در خصوص توجه به خسارت ديدگان ناشي از سرمازدگي و خشكسالي، گفت: بعضي از كشاورزان هم به خود من مراجعه و در مورد نابودي مزارع و باغات خودشان درد دل‌ها كرده‌اند.
حداد عادل با بيان اينكه اين خشكسالي كمبود آب، محصولات كشاورزي و مواد غذايي را به دنبال خواهد داشت، افزود: خشكسالي همچنين كمبود برق را نيز به دنبال خواهد داشت كه بر توليد اثر مي‌گذارد و پيامدهاي اقتصادي خواهد داشت.
وي با ذكر اين نكته كه نمايندگان به عنوان كساني كه رابط ميان مردم و دولت هستند وظيفه خاصي بر عهده دارند، خاطرنشان كرد: ما بايد از مردم بخواهيم با درك شرايط صرفه جويي كنند.
رئيس مجلس صرفه‌جويي را يك توصيه عقلايي، ديني و شرعي عنوان كرد و با اشاره به توصيه‌هاي مقام معظم رهبري مبني بر ضرورت صرفه جويي، گفت: مصرف بهينه بايد مورد توجه قرار گيرد.
حداد عادل با اشاره به درخواست مسئولين از مردم براي صرفه جويي در مصرف آب، بر صرفه‌جويي در مصرف برق نيز تاكيد كرد و افزود: دولت هم در كنار صرفه جويي مردم بايد مديريت كرده و اقدامات گسترده‌اي را انجام دهد. وي با اشاره به تشكيل ستادي مركزي مركب از وزرا و مسئولين ذيربط در دولت و برگزاري جلساتي در اين زمينه، گفت: در برخي از استان‌ها نيز كه خطر خشكسالي جدي است ستادهاي مقابله با خشكسالي ايجاد شده است.
رئيس مجلس اضافه كرد: ما هم با توجه به اهميت موضوع، از برخي از وزرايي كه مرتبط با مسئله هستند دعوت‌ كرده‌ايم در مجلس حضور پيدا كنند تا هم ابعاد موضوع و هم اقداماتي را كه انجام داده‌اند براي نمايندگان توضيح بدهند و اميدواريم اين موضوع در هفته آينده عملي شود.
حداد عادل دعا و طلب باران رحمت را وظيفه همه دانست و در عين حال يادآور شد: در كنار آن بايد اقدامات مديريتي نيز صورت گيرد و همه تلاش كنيم از اين مشكل بگذريم و نبايد اجازه دهيم به بحران مبدل شود.

 
 

معلمان انديشه، منش و شخصيت نسل آينده كشور را مي‌سازند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار