سه شنبه 17 دي 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
خرید و فروش دوستانه کامپیوترهای دست دوم
:: نکته آموزشی ::
مروری بر تاریخچه ریزپردازنده ها

اخبار داخلی اقتصادی تدوین طرح تبیین اهداف كمی صادرات شش منطقه آزاد كشور

 
 

سه شنبه 28 خرداد 1387

تدوین طرح تبیین اهداف كمی صادرات شش منطقه آزاد كشور

 
 

حسین سلطانی نیاگفت : برای اجرای این طرح در جزایر قشم ، كیش ، چابهار ، اروند ، ارس و انزلی حدود 800 میلیون دلار در نظر گرفته شده است.

نماینده وزیر بازرگانی در امور مناطق آزاد از تدوین طرح تبیین اهداف كمی صادرات شش منطقه آزاد كشور برای نخستین بار خبر داد.
a حسین سلطانی نیا در جمع خبرنگاران گفت : برای اجرای این طرح در جزایر قشم ، كیش ، چابهار ، اروند ، ارس و انزلی حدود 800 میلیون دلار در نظر گرفته شده است.
وی افزود : در این طرح كه پنجم تیر سال پیش مصوب شد ، جزیره قشم به عنوان طرح نمونه ، پایلوت ساماندهی مورد نظر انتخاب شده است .
نماینده وزیر بازرگانی در امور مناطق آزاد در سازمان توسعه تجارت ایران تحت پوشش قرارگرفتن كل جزیر به عنوان منطقه آزاد را از برنامه های در دست احداث بیان كرد.
سلطانی نیا با اشاره به تدوین سیاست های تشویق صادرات مجدد در مناطق آزاد گفت : معافیت مالیاتی این مناطق سال قبل از 15 به 30 سال افزایش یافت.
وی گفت :برنامه ریزی های انجام شده درقالب طرح ساماندهی روابط اقتصادی و تجاری ایران در حوزه خلیج فارس صورت می گیرد.
نماینده وزیر بازرگانی در امور مناطق آزاد افزود:مهمترین دستاوردهای طرح ساماندهی در هشت كمیته انرژی و زیربنایی توسعه صادرات امور بانكی ، حمل و نقل و ترانزیت ، امور گردشگری ، بیمه و آموزش پژوهش تبلیغات و اطلاع رسانی پیگیری می شود.
سلطانی نیا گفت : در طرح ملی ساماندهی 98 راهكار در یك سال مصوب شده كه 47 مورد آن وارد مرحله عملیاتی شده است.
این مقام مسئول در وزارت بارگانی تدوین آیین نامه تشویق صادرات مجدد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ، تفویض اختیار وزیر بازرگانی مبنی بر صدور كار بازرگانی و گواهی مبدا تجار و بازرگانان و تفویض اختیار ثبت سفارش را از مهمترین فعالیت های كمیته صادرات بیان كرد.
نجابت افزود: معافیت كالا های وارد شده به پایانه های صادراتی و انبارهای متعلق به سازمان های مناطق آزاد ، تدوین و ابلاغ سیاست های تشویق صادرات و صادرات مجدد در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ، كاهش 30 درصدی تعرفه های دولتی ، خدمات بندری مناطق آزاد از جمله فعالیت های كمیته توسعه صادرات است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
بودجه 88 در تنگناي زمان
:: فناوری اطلاعات ::
افزایش کوچ کاربران بهGmail
:: روی خط جوانی ::
رفتارهاي مطلوب و نامطلوب ...
:: ورزش ::
اين پرسپوليس بي آزار و بي‌خطر!
:: فرهنگ و هنر ::
عاشورا سرشار از حادثه و اتفاق
:: حوادث ::
يک زن به خاطر موبايل، دخترش را وادار به خودفروشي کرد

يادداشت
:: اقتصادی ::
مظاهری: دولت از تاسیس بانک خارجی در کشور حمایت می کند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار