يكشنبه 21 مهر 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
  حجاب و عفاف »

نخستین جشنواره اس ام اسی نور با موضوع عفاف و حجاب

در طراحی پوشاک ملی به نظرات مردم توجه کنید

مسابقه بزرگ جشنواره بین المللی نور (عفاف و حجاب)

توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
جمع بندی مبحث کارت های حافظه
:: نکته آموزشی ::
این کلیدهای معجزه گر

اخبار خارجی جهان قرارداد هسته‌ای هند-آمریکا خطری برای دولت موهانگ سینگ

 
 

آفتاب , سه شنبه 1 مرداد 1387

قرارداد هسته‌ای هند-آمریکا خطری برای دولت موهانگ سینگ

 
 

قرارداد همکاریهای هسته‌ای هند و آمریکا با انتقاد حزب پیشین کمونیست هند و همچنین حزب ملی‌گرایان BJP روبرو شد و اگر دولت «موهانگ سینگ» نتواند این رای اعتماد را به دست آورد احتمال دارد امسال انتخابات برگزار خواهد شد.

دولت هند با عدم کسب رای اعتماد پارلمان روبه‌روست. سه شنبه پارلمان هند درباره قرارداد همکاری هسته‌ای هندوستان و ایالات متحده تصمیم گیری نهایی خواهد کرد و ممکن است این رای گیری به انتخابات زودرس منجر شود.
قرارداد همکاریهای هسته‌ای هند و آمریکا با انتقاد حزب پیشین کمونیست هند و همچنین حزب ملی‌گرایان BJP روبرو شد و اگر دولت «موهانگ سینگ» نتواند این رای اعتماد را به دست آورد احتمال دارد امسال انتخابات برگزار خواهد شد.
در زمانی که تورم در سیزده سال گذشته به بالاترین حد خود رسیده است سیاستهای اقتصادی نیز تحت تاثیز قرارخواهد گرفت.
این قرارداد هسته‌ای، دسترسی هند به تکنولوژی و سوخت هسته‌ای را به دنبال خواهد داشت و در طی پانزده سال آینده 40 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری آمریکا را آزاد خواهد ساخت.
درعین حال حزب کمونیست‌ از حمایت خود از دولت خودداری کرد و معتقد است این قرارداد هند را به مهر‌ه‌ای برای واشنگتن تبدیل می‌کند. حزب BJP‌ نیز معتقد است این قرارداد قابلیت آزمایشی سلاح هسته‌ای را از هند می‌گیرد.

 
 

بيانيه دولت هند در خصوص شركت اين كشور در پروژه خط لوله گاز تركمنستان
مبارزه دولت هند با بهره‌کشی از کارگران مهاجر
موافقت دولت هند با افزایش سرمایه گذاری های خارجی

 
   
 

تحليل
:: اقتصادی ::
بحران مالی غرب، فرصتی برای رشد بازارهای باثبات
:: فناوری اطلاعات ::
جشنواره رسانه های دیجیتال از رسانه های فعال تقدیر می کند
:: حجاب و عفاف ::
نخستین جشنواره اس ام اسی نور با موضوع عفاف و حجاب
:: روی خط جوانی ::
سوزن‌بان قطار شما كيست؟
:: ورزش ::
چه کسی می تواند دبیر کل کمیته المپیک باشد
:: فرهنگ و هنر ::
مجيدي حرف‌هاي چند ساله دلش را زد
:: حوادث ::
عشق سیاه ، سر پسر همسایه را به باد داد !

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار