شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی ورزشی اختلاف فیفا و بوندسلیگا

 
 

هموطن سلام , چهارشنبه 2 مرداد 1387

اختلاف فیفا و بوندسلیگا

 
 

بسیاری از تیم‌ها قصد دارند تمامی بازیکنان خود را برای مسابقات پیش از فصل و در آغاز مسابقات فصل جدید حفظ کنند به همین دلیل نگرانی باشگاه‌های برتر اروپا از بازی‌های المپیک پکن به یکی از مسائل جنجالی در تابستان تبدیل شده است.

اختلاف فیفا و بوندسلیگا
فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) با توجه به مخالفت برخی از باشگاه‌های بوندسلیگا با ترخیص ستارگان خود برای شرکت در بازی‌های المپیک پکن، ممکن است مجبور شود دست به هر کاری بزند.
بسیاری از تیم‌ها قصد دارند تمامی بازیکنان خود را برای مسابقات پیش از فصل و در آغاز مسابقات فصل جدید حفظ کنند به همین دلیل نگرانی باشگاه‌های برتر اروپا از بازی‌های المپیک پکن به یکی از مسائل جنجالی در تابستان تبدیل شده است.
بارزترین نمونه از این دست، باشگاه بارسلونا بود که قبل از رفتن رونالدینیو به آث میلان، قصد داشت مانع از حضور این بازیکن در تیم برزیل برای شرکت در بازی‌های المپیک پکن شود.
بارسلونا به دلیل ‪ ۲۸‬ساله بودن رونالدینیو از نظر تکنیکی حق چنین کاری را داشت اما موضع آنها در این‌باره مورد انتقاد بود.
از سوی دیگر تلاش اولیه آنها برای جلوگیری از پیوستن لیونل مسی به تیم المپیک آرژانتین نیز غوغایی در سراسر جهان به پا کرد به طوری که فیفا از تمامی باشگاه‌ها خواست ستارگان زیر ‪ ۲۳‬سال خود را برای شرکت در المپیک ترخیص کنند.
آلیان لیبلانگ سخنگوی فیفا در این‌باره گفت: ما به تمامی باشگاه‌ها اطلاع داده‌ایم که باید بازیکنان زیر ‪ ۲۳‬سال خود را ترخیص کنند.
بنابراین گزارش، اکنون آلمان به این جمع پیوسته است و تعدادی از باشگاه های برتر این کشور مانع از سفر بازیکنان خود به چین شده اند.
برجسته‌ترین مورد مربوط به دیه گو و رافینا دو بازیکن برزیلی است که به ترتیب در تیم‌های وردربرمن و شالکه بازی می‌کنند و می‌خواهند بر خلاف تمایل باشگاه‌های خود برای شرکت در اردوی پیش از المپیک تیم کشورشان به سنگاپور بروند.
رافینای ‪ ۲۲‬ساله در این‌باره گفت: فکر نمی‌کنم به اردوی تدارکاتی شالکه بروم و اما برزیل را در المپیک همراهی خواهم کرد.
با وجود این بوندسلیگا هم از باشگاه‌های خود حمایت کرده و مشروعیت موضع فیفا در این رابطه را زیر سوال برده است.
آنها مسائل دیگری را نیز مطرح کرده‌اند اما سپ بلاتر رییس فیفا و همکارانش تاکنون پاسخی نداده اند.
هولگر هایرونیموس رییس اجرایی بوندسلیگا در این‌باره گفت: متاسفانه با وجود تلاش‌های بسیار، پاسخ قانع‌کننده ای را از فیفا دریافت نکرده ایم.

 
 

فیفا حکم تحریم کنیا را لغو کرد
درگیری مجدد فیفا و WADA
هشدار فیفا برای تغییر اساسنامه‌

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار