 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
اندي موراي در فينال يواس اوپن
|
| | | |
 | اندي موراي ، تنيسور بريتانيايي توانست در 4 ست و با نتايج 2-6 ، 6-7 ، 6-4 و 4-6 رافائل نادال ، تنيور اسپانيايي را مغلوب كند.
|  اندي موراي ، تنيسور بريتانيايي ، سيد 6 مردان جهان يكشنبه شب 7 سپتامبر در مرحله نيمه نهايي بخش انفرادي مردان گرنداسلم يواس اوپن در فلاشينگ ميدوز نيويورك توانست رافائل نادال ، تنيسور اسپانيايي ، سيد يك مردان جهان را شكست دهد و به فينال اين گرنداسلم كه آخرين گرند اسلم از 4 گرنداسلم فصل 2008 تنيس حرفه اي محسوب مي شود ، راه يابد.
به گزارش خبرگزارري رويترز، اندي موراي ، تنيسور بريتانيايي توانست در 4 ست و با نتايج 2-6 ، 6-7 ، 6-4 و 4-6 رافائل نادال ، تنيور اسپانيايي را مغلوب كند.
ديدار اين دو تنيسور در شنبه شب 6 سپتامبر در حالي كه موراي در 2 ست نخست با نتيجه 2-6 و 6-7 از نادال پيش بود و نادال در ست سوم 3 بر 2 جلو افتاده بود به دليل بارش شديد باران روي شهر نيويورك متوقف شد و ادامه آن به يك شنبه شب 7 سپتامبر موكول شده بود.
موراي دوشنبه شب 8 سپتامبر به وقت نيويورك در ديدار فينال بايد با راجر فدرر، تنيسور سوئيسي ، سيد 2 جهان روبرو شود.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|