شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات مرثیه بازار داخلی

 
 

سرمایه , چهارشنبه 27 شهريور 1387

مرثیه بازار داخلی

 
 

دوستی می گفت من اصلاً حال و حوصله گشتن در بازار و قیمت گرفتن و سر و کله زدن با بازاری جماعت را ندارم.

جواد زارعی : اگر اخبار سخت افزار و بازار قطعات داخلی را دنبال نمی کنید که کار خوبی می کنید، لااقل هنگام خرید گوش و چشم خود را باز نگه دارید و در اولین مغازه ای که وارد می شوید عملیات خرید را به پایان نرسانید.دوستی می گفت من اصلاً حال و حوصله گشتن در بازار و قیمت گرفتن و سر و کله زدن با بازاری جماعت را ندارم و در هر مغازه ای که وارد شوم چیزی می خرم و والسلام. از آن سوی ماجرا بشنوید که تنها دوستی که سالی 12 ما اسیر بازار و مشترک ثابت پشتیبانی و اهل دعوا با مغازه دار است همین دوستی است که احوالاتش را گفتم.
دلیلش بسیار ساده است چرا که قطعه دیجیتالی از جنس کیف و کفش و پیراهن نیست که عیبش در نگاه اول هویدا شود، بلکه در مدت مصرف است که ضعف و قوتش خودنمایی خواهد کرد.
از این رو شایسته است که عزم خود را جزم کرده و قبل از خروج پول از جیب ها و کیف های مبارک تان، حداقل روی اعصاب و روان 12-10 مغازه دار محترم رژه بروید تا مشخصات آنچه می خواهد با نیاز شما جور شود البته پیشاپیش از حضورمغازه داران محترم بابت این توصیه ناجوانمردانه خود پوزش می طلبم. دیگر اینکه سعی کنید رفیقی، شفیقی، آشنایی یا دوستی در بازار پیدا کنید که قابل اعتماد باشد.
برای اثبات اعتمادپذیری فرد بازاری لازم است انجام آزمایش های متعدد طراحی شده و بلاهای متعدد بر سر فرد موردنظر نازل شود. پس از توفیق در مراحل مختلف تا می توانید بدین فرد اعتماد کنید چرا که در این بازار وانفسا چاره دیگری ندارید.
شاید باور نکنید و در ابتدای امر خودم هم باور نمی کردم که مراحل مختلف انداختن جنس به مشتری در روز روشن و با آرامش کامل انجام شود.
اگر مایل باشید می توانید چنین موردی را در بازارهای اصلی فروش قطع سخت افزار به وضوح دنبال کنید البته بازار موبایل اوضاع وخیم تری نسبت به دیگر محصولات دیجیتال دارد، اما بازار پخش کننده های موسیقی، حافظه، منبع تغذیه، کابینت و لپ تاپ هم بی نصیب نمانده است.
توسل به گارانتی معتبر شاید بتواند آرامش مختصری برای شما به ارمغان آورد اما برگه های گارانتی جعلی نیز دنیای خود را دارند. شاید بد نباشد لیست نمایندگان مجاز فروش محصولات دیجیتال را از وب سایت توزیع کننده اصلی آن استخراج و از همان جا خرید کنید.
توصیه های تجربه شده دوستان و آشنایان نیز راه بدی نیست. حداقل به امتحانش می ارزد.
در مجموع اگر راستش را بخواهید باید بگویم خودم هم هنگام خرید کمی ترس دارم چرا که متقلبان آنقدر حرفه ای عمل می کنند که افراد آماتور که هیچ حتی حرفه ای ها را نیز گرفتار خود می کنند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار