شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر «بهروز افخمي» خاطراتي از حضرت امام (ره)، انقلاب و دفاع‌مقدس را روايت مي‌كند

 
 

فارس , شنبه 30 شهريور 1387

«بهروز افخمي» خاطراتي از حضرت امام (ره)، انقلاب و دفاع‌مقدس را روايت مي‌كند

 
 

داستان اين تله‌فيلم بر پايه خاطراتي از آغاز جنگ تحميلي در 31 شهريور، حضرت امام (ره) و انقلاب نوشته شده است.

«بهروز افخمي» خاطراتي از حضرت امام (ره)، انقلاب و دفاع‌مقدس را روايت مي‌كند
تله فيلم «يازده دقيقه و سي ثانيه» به نويسندگي و كارگرداني بهروز افخمي و از محصولات مركز سيما فيلم با مضمون روايت خاطراتي از حضرت امام (ره)، انقلاب و دفاع‌مقدس، پس از انجام مراحل پيش توليد، وارد مرحله توليد شد.
بهروز افخمي، كارگردان «يازده دقيقه و سي ثانيه» با اشاره به توليد اين تله‌فيلم، گفت: تصويربرداري اين تله‌فيلم را از ساختمان توليد جام جم آغاز خواهيم كرد. در اين فيلم كه با محوريت دفاع مقدس و انقلاب اسلامي تهيه مي‌شود، عبدالرضا اكبري، سيامك صفري و جمعي از نوجوانان جلوي دوربين خواهند رفت.
داستان اين تله‌فيلم بر پايه خاطراتي از آغاز جنگ تحميلي در 31 شهريور، حضرت امام (ره) و انقلاب نوشته شده است.
عبدالرضا اكبري كه با بهروز افخمي در پروژه «فرزند صبح» سابقه همكاري داشته است، در اين تله فيلم نيز در نقش حضرت امام (ره) جلوي دوربين مي رود.
داستان «يازده دقيقه و سي ثانيه» در طول مسيري از جماران، محل زندگي حضرت امام (ره) تا خيابان ولي عصر و ساختمان جام جم تلويزيون روايت مي شود.
تله فيلم «يازده دقيقه و سي ثانيه» به نويسندگي، تهيه كنندگي و كارگرداني بهروز افخمي در مركز سيما فيلم تهيه و توليد مي‌شود.

 
 

بهروز افخمي: توقف پروژه‌هاي من علت فني دارد
بهروز افخمي فاز اول «عمليات 125» را پايان داد
بهروز افخمی ته دنیا را آماده نمایش می‌کند

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار