يك آسيب شناس با اشاره به افزايش تفاوت سني زن و مرد در ازدواج گفت: جامعه در اين زمينه در وضعيت هشدار به سر ميبرد و رسانهها نبايد نسبت به اين موضوع سكوت اختيار كنند.
حسين فرجاد پيرامون تفاوت سني زوجين در ازدواج ،گفت : در بعضي از موارد مشاهده شده كه دختران جوان به ازدواج با مردان مسن تمايل بيشتري دارند اين مسئله ناشي از وجود امكانات و وضعيت مالي مناسب است.
زماني كه دختري در بين خواستگاران خود به مردي كه از همه مسن تر است پاسخ مثبت مي دهد به دليل تمايل به داشتن زندگي مرفه است. ضمن اين كه در اين ميان مرد نيز احساس وابستگي بيشتري پيدا ميكند.
وي ادامه داد: در اين صورت دختران احساس ميكنند كه زندگي با مرد مسن به دليل وابستگيهايي كه يافته در مقايسه با مردان جوان و كم تجربه دوام بيشتري دارد.
اين آسيبشناس اظهارداشت: زماني كه مرد 35 ساله با دختري كم سن و سال ازدواج ميكند پس از گذشت مدت 10 سال، به مرد 45 ساله اي تبديل ميشود كه به طور قطع ديگر احساسات و توانايي هاي جنسي قبل را نخواهد داشد و اين مسئله عواقب خوبي در پي نخواهد داشت.
فرجاد با بيان اينكه بالاترين تفاوت سني بين زوجين بايد تا10 سال باشد، تأكيد كرد: اين مسئله امري طبيعي است اما در غير اين صورت ميتواند با افزايش تفاوت سني مرد و زن به نفع جامعه نباشد.
وي همچنين در رابطه با بالا بودن سن زن نسبت به مرد نيز گفت: زماني كه مرد تصميم ميگيرد زني را كه از سن بالاتري برخوردار است براي ازدواج انتخاب كند؛ بيشتر يك هوس است، به طور مثال زماني كه زني 40 ساله با مرد جوان تر از خود ازدواج ميكند، مرد پس از مدتي وازده ميشود.
فرجاد ادامه داد: اين نوع از ازدواج نيز براي خانوادهها خطرناك است و وسايل ارتباط جمعي نبايد در اين باره سكوت اختيار كنند.
جامعه از اين بابت در وضعيت هشدار به سر ميبرد و رسانهها با آموزش ميتوانند به خانوادهها نسبت به اين موضوع آگاهي بدهند.
|