پنجشنبه 19 دي 1387

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
بازار کامپیوتر در یک نگاه
:: نکته آموزشی ::
ارتقا کارایی هارددیسک‌ها با تکنولوژی NCQ

اخبار داخلی سياسی عمليات سوخت‌رساني در شب

 
 

يكشنبه 28 مهر 1387

عمليات سوخت‌رساني در شب

 
 

جديد‌ترين تغييرات عمليات‌ شبانه‌ سوخت‌رساني به جنگنده‌هاي شكاري، در ادامه رزمايش هوايي فدائيان حريم ولايت با موفقيت تمرين شد.

جديد‌ترين تغييرات عمليات‌ شبانه‌ سوخت‌رساني به جنگنده‌هاي شكاري، در ادامه رزمايش هوايي فدائيان حريم ولايت با موفقيت تمرين شد.
به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي نيروي هوايي ارتش، امير خلبان حسين چيت‌ فروش سخنگوي رزمايش فدائيان حريم ولايت با بيان اينكه تاكتيك‌هاي جديد عملياتي اين رزمايش با توجه به تهديدات احتمالي دشمن صورت مي‌پذيرد، گفت: تمام تاكتيك‌هاي جديد جنگنده‌هاي شكاري و بمب‌افكن‌هاي نيروي هوايي ارتش با توجه به تهديدات پيراموني ما تحقيق و تمرين مي‌شوند.
وي افزود:‌ همچنين در اين مرحله، جديد‌ترين تغييرات عمليات‌هاي شبانه‌ سوخت‌رساني به جنگنده‌هاي شكاري توسط هواپيماهاي تانكر 707 و 747 تمرين و اجرا شد.
چيت‌فروش در بخش ديگري از سخنان خود از بررسي و تغيير آيين‌نامه‌هاي عملياتي و تاكتيكي با توجه به دكترين جديد نيروي هوايي ارتش خبر داد و افزود: تمامي دستورالعمل‌هاي عملياتي و آيين نامه‌هاي نظامي و رزمي جديد در اين نيرو با توجه به ساختارهاي جديد تاكتيكي مورد تمرين و آزمايش قرار گرفته است كه اين اقدامات در رزمايش "فدائيان حريم ولايت" توسط خلبانان جوان و با بهره گيري از پيشكسوتان و متخصصان نظامي به مرحله‌ اجرا درآمد.
همچنين امير سيدعبدالرحيم موسوي جانشين فرمانده‌ كل ارتش ضمن بازديد از مراحل و روند رزمايش «فدائيان حريم ولايت» در سخناني گفت: امروز خلبانان غيور نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران در اوج آمادگي براي حفظ و حراست از حريم هوايي ايران اسلامي هستند.

 
 

مرحله دوم رزمايش «فدائيان ولايت» آغاز شد
رزمايش بزرگ نيروي هوايي ارتش فردا آغاز مي‌شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
بودجه 88 در تنگناي زمان
:: فناوری اطلاعات ::
بایدها ونبایدهای نظام رده‌بندي بازي‌هاي كامپيوتري
:: روی خط جوانی ::
غلبه بر اضطراب امتحان...
:: ورزش ::
20 دی؛ مصاف فوتبال ایران و چین
:: فرهنگ و هنر ::
عاشورا سرشار از حادثه و اتفاق
:: حوادث ::
فرجام تلخ ازدواج با مزاحم تلفني

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار