سه شنبه 6 آذر 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی روی خط جوانی بايد امكانات ازدواج جوانان فراهم شود...

 
 

يكشنبه 12 آبان 1387

بايد امكانات ازدواج جوانان فراهم شود...

 
 

بر اساس آمارها 30 تا 40 درصد دختران و پسران براي اين‌كه از خانه پدري خود بيرون بيايند و مستقل شوند، ازدواج مي‌كنند.

دكتر مصطفي اقليما رئيس انجمن علمي مددكاري اجتماعي ايران گفت: مسوولان با عنوان كردن طرح‌هايي مانند تشكيل خانواده‌هاي نيمه‌مستقل، نبايد صورت مساله ازدواج را پاك كنند بلكه بايد شرايط و امكانات ازدواج جوانان را فراهم كنند.
دكتر اقليما درباره طرح تشكيل خانواده‌هاي نيمه‌مستقل افزود: خانواده نيمه‌مستقل به خانواده‌اي گفته مي‌شود كه مدتي از زمان عقد دختر و پسر مي‌گذرد، اما هنوز در خانه‌هاي پدر و مادر خود زندگي مي‌كنند و تصميم دارند چند سال بعد ازدواج كنند.
حاج علي‌اكبري، رئيس سازمان ملي جوانان چند روز پيش در نشست سراسري هم‌‌انديشي صاحبنظران ازدواج و خانواده، از بررسي طرح تشكيل خانواده‌هاي نيمه‌مستقل به عنوان راهكار تسهيل ازدواج جوانان كشور تاكيد و عنوان كرده بود كه اين طرح در دستور كار دولت قرار گرفته است.
رئيس انجمن علمي مددكاري اجتماعي درباره اظهارات رئيس سازمان ملي جوانان مي‌گويد: طرح تشكيل خانواده نيمه‌مستقل كه از سوي رئيس سازمان ملي جوانان عنوان شده، صحبت جديدي نيست و در گذشته نيز اين موضوع ميان خانواده‌ها وجود داشته است.
دكتر‌اقليما ادامه مي‌دهد: تحقيقات نشان داده افرادي كه دوران نامزدي آنان بيش از 2 ماه و دوران عقدشان نيز بيش از 6 ماه به طول بينجامد، دچار مشكلات و درگيري مي‌شوند و در نهايت اين امر به طلاق منجر خواهد شد طوري كه 20تا 30 درصد زوج‌هايي كه دوران عقد آنان بيش از 6 ماه بوده، قبل از آغاز زندگي مشترك از يكديگر جدا شده‌اند.
به عقيده او، در صورت ازدواج نيز باز هم درگيري‌ها و تنش‌ها و مشكلات اين افراد بيشتر مي‌شود در حدي كه نمي‌توانند با هم زندگي كنند.
اقليما با اشاره به اين‌كه فقط خانواده‌ها و والدين مي‌توانند در زمينه ازدواج فرزندانشان اظهارنظر كنند و دولت نبايد وارد اين بحث شود، گفت: ازدواج مساله‌اي كاملا شخصي است و حريم خصوصي افراد محسوب مي‌شود و نبايد در آن دخالت كرد؛ بنابراين هيچ سازمان يا نهادي نمي‌تواند به خانواده‌ها بگويد كه در اين خصوص چگونه رفتار كنند و نبايد براي اين موضوع قانون وضع كرد.
اين اظهارات در حالي از سوي رئيس انجمن علمي مددكاري اجتماعي مطرح مي‌شود كه معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان ملي جوانان در نخستين نشست سراسري هم‌انديشي صاحب‌نظران ازدواج و خانواده، با اشاره به وجود 12 ميليون جوان در آستانه ازدواج در كشور و ضرورت تحقق 6 ميليون ازدواج، از به تعويق افتادن نيمي از اين ازدواج‌ها خبر داده بود.
دكتر علي‌اكبر عصارنيا در اين نشست با تاكيد بر ضرورت هدفگذاري و برنامه‌ريزي 4 ساله براي تحقق 6 ميليون ازدواج در كشور گفته بود اگر ازدواج همه جوانان را تا 10 سال آينده هدفگذاري كنيم، لازم است كه سالانه يك ميليون و 653 هزار ازدواج صورت گيرد تا عدد 16 ميليون ازدواج محقق شده و جامعه به وضع مطلوب دست يابد.
اقليما با اشاره به اين‌كه مستقل نبودن زوجين در زندگي مشكل ايجاد مي‌كند، اظهار كرد: بر اساس آمارها 30 تا 40 درصد دختران و پسران براي اين‌كه از خانه پدري خود بيرون بيايند و مستقل شوند، ازدواج مي‌كنند.

 
 

تو هماني هستي كه مي‌انديشي!!!
مهارت‌هاي مقابله با خشم...

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار