دوشنبه 25 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی گوشه و کنار IT خودکشی جوان امریکایی در برابر وب‌کم

 
 

ايتنا , دوشنبه 4 آذر 1387

خودکشی جوان امریکایی در برابر وب‌کم

 
 

به گفته یک مقام رسمی پلیس وی در برابر دیدگان یکهزار و پانصد نفر از کاربران سایت Justin.tv اقدام به این عمل نمود. این درحالیست که احتمالاً تعدادی از کاربران نیز وی را به انجام این عمل تشویق می‌نمودند.

یک جوان 19 ساله اهل فلوریدا با خوردن مقادیر زیادی از قرص‌های روانگردان در برابر وب‌کم آنلاین خودکشی نمود.
به گفته یک مقام رسمی پلیس وی در برابر دیدگان یکهزار و پانصد نفر از کاربران سایت Justin.tv اقدام به این عمل نمود. این درحالیست که احتمالاً تعدادی از کاربران نیز وی را به انجام این عمل تشویق می‌نمودند.
Abraham K. Biggs تصمیم خود برای خودکشی را پیش از این و بصورت یک یادداشت در یک فروم اینترنتی آنلاین اعلام کرده بود. بنا بر اعلام پلیس زمانی که مسئولین سایت از موضوع اطلاع پیدا کردند موضوع را به پلیس اطلاع داده اما زمانی که مامورین پلیس به محل زندگی وی مراجعه نمودند بسیار دیر شده بود.
مسئولین سایت می‌گویند ابتدا این سخنان را جدی نگرفته بودند زیرا وی پیش از این نیز بارها از اقدام به خودکشی صحبت می‌کرده است.
این جوان در یادداشتی که قبل از اقدام به خودکشی بر روی تالار گفتگو قرار داد آورده بود که از اینکه هیچ پبشرفتی در زندگی نمی‌کند خسته شده و حتی از اینکه تابحال بارها تصمیم به پایان دادن زندگیش گرفته اما نتوانسته این کار را عملی کند از کاربران این سایت عذرخواهی می‌نماید.
این درحالیست که برخی از کاربران این گفته‌های وی را جدی نگرفته و با بیان جملاتی از قبیل «اگر می‌خواهی اینکار را بکنی آن را زودتر انجام بده و ما را از مزاحمت‌های پی در پی خلاص کن!» پاسخ او را داده بودند.
از سوی دیگر والدین این جوان از اینکه این سایت این امکان را فراهم آورده تا صحنه خودکشی پسرشان بطور زنده و در برابر دیدگان هزاران نفر بتصئیر کشیده شود بسیار ناراحت هستند.
مقابله و کشمکش برای یافتن موازنه‌ای مابین رعایت حریم خصوصی و آزادی‌های فردی موضوعی است که به منازعه‌ای طولانی تبدیل شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
حمیدی مقدم دبیر سینما حقیقت شد
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار