شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فناوری اطلاعات شارژر خورشیدی

 
 

سرمایه , شنبه 16 آذر 1387

شارژر خورشیدی

 
 

این شارژر قابل حمل می تواند با قرارگرفتن در مقابل خورشید، ظرف چند ساعت انرژی مورد نیاز خود را تامین کند.

شرکت بریتانیایی Battech شارژی با نام iPower SX تولید کرده است که به پنل های خورشیدی ویژه مجهز شده و می تواند پس از دریافت و ذخیره انرژی خورشیدی، آن را به انواع دستگاه های دیجیتالی انتقال دهد.
این شارژر قابل حمل می تواند با قرارگرفتن در مقابل خورشید، ظرف چند ساعت انرژی مورد نیاز خود را تامین کند. البته اگر هوا ابری باشد و توانایی جذب انرژی خورشید برای این شارژر همراه فراهم نباشد، کاربران می توانند از طریق ورودی کابل موجود، آن را شارژ کنند و در مواقع لزوم انرژی داخلی آن را به کار ببرند.
شارژر iPowerSX به باتری80 mA با توان 5/5 ولت مجهز شده است و شرکت سازنده، قابلیت اتصال آن را به انواع دستگاه های دیجیتالی از طریق ورودی USB فراهم کرده است.
این شارژر همراه هم اکنون با قیمت 62 دلار وارد بازارهای بریتانیا شده و قرار است در آینده نزدیک وارد آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
دیار مادری به زویدی در سیما
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار