 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
شکستن قفل فرمان ، شگرد دزدان موتوسیکلت
|
| | | |
 | دزدان حرفه ای موتورسیکلت که در خیابان های جنوب و شرق تهران کمین می زدند طی عملیات ضربتی پلیس به زانو درآمدند. |  دزدان حرفه ای موتورسیکلت که در خیابان های جنوب و شرق تهران کمین می زدند طی عملیات ضربتی پلیس به زانو درآمدند.
با اعلام چندین شکایت مشابه مبنی بر دزدیده شدن موتوسیکلت های شهروندان تهران ، ردیابی مجرمان از سوی پلیس آگاهی آغاز شد.
با سرنخهایی که شاکیان پرونده در اختیار ماموران قرار دادند سرانجام دو تبهکار جوان به نام هاب «احمد» و «عباس» در خیابان «خزانه بخارایی» دستگیر شدند و شگرد دستبرد هایشان را بازگو کردند.
آنان که به ترتیب 30 و 32 ساله اند گفتند : در خیابان های جنوب و شرق تهران کمین می کردیم و وقتی فرصت را مناسب می دیدیم موتورها را با شکستن قفل فرمان می دزدیدیم.
امروز پرونده برای رسیدگی قضایی به «امیر اسماعیل رضوانفر» بازپرس شعبه چهارم دادیاری دادسرای جناییپایتخت سپرده شد. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|